Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha pl főz mos takarít rám...

Ha pl főz mos takarít rám anyám ez is egy ellátás?

Figyelt kérdés

Én dolgozom, de Viszont anyummal élünk ketten. Ő föz, mos takarít, akkor ezek szerint ellát engem igaza van a nagyinak?

Egyébként nyilván magamtól öltözők, fürdők, stb csak főz mos rám anyukám akkor ez is egy ellátás jól mondja a nagyi?

Anyum is dolgozik, én keresek 330 e.ftot , anyum takarítokent 170et.. rezsink havonta télen 60 ezer, nyáron 30 körül. Rezsit magam fizetem nem vennék el anyutol semmit úgy is ő főz költse kajara, de a rezsin kívül adok még neki havi 50et;) igy kb 110zel szállok be nagyon közvetlen kapcsolatunk van mindent megbeszélünk..

24/F , anyukám 46/N

2024. jan. 3. 14:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
nem b#zdmeg, ez nyílván csak a hobbija, hogy kivakar a koszból
2024. jan. 3. 15:34
 12/17 anonim ***** válasza:
93%
Igaza van a mamádnak. Te semmit nem csinálsz otthon az evés, fürdés, alvás, pihenés körön kívül. Anyukád gondoskodik rólad. A gyakorlatban negyed ennyi szabad időd és energiád nem maradna, ha egyedül élnél.
2024. jan. 3. 15:54
 13/17 Metionin ***** válasza:
100%
Igen, ez ellátás. Nézd meg pl. szállásoknál is, ha adnak kaját, mosnak, stb. az plusz ellátásnak minősül. Az öltöztetés, fürdetés az inkább gondozás.
2024. jan. 3. 16:27
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
az azért teljesítmény, hogy 24 évesen már anyuci segítsége nélkül is fel tudsz öltözni, és kitörlöd a fenekedet... ennyit nagyjából négy-öt évesen már el tudnak végezni az ép gyerekek, de örülök, hogy eddig is eljutottál végre a fejlődésben. minden tiszteletem azoké a szülőké, akik visszamaradott gyermeket nevelnek.
2024. jan. 3. 18:05
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Na jó...😅
2024. jan. 3. 20:34
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ellát
2024. jan. 3. 20:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Ellát
2024. jan. 3. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!