Anyám nem hagy békén azzal, hogy már gyerekemnek kellene lennie. Ezért állandóan beszól nekem. Én nem akarok és nem képes ezt megérteni. Ilyen esetben nem lehetne a szülőt betenni valami otthonba vagy pszichológushoz vinni?
Mondd neki,hogy meleg vagy,a saját nemedhez vonzódsz.
Sőt így még az új törvény miatt még örökbe se fogadhatsz
Sajnos vagy nem , anyukádnak ezt tiszteletben kellene tartania, hogy te nem szeretnék gyereket.
Csak az idősebbeknek bevan rögződve hogy minden nőnek szülnie kell.Nem kell, a mai világban már sokan nem szeretnének gyereket. Annyit tudsz tenni hogy nem nem beszélsz vele, vagy megmondod neki durvábban hogy szálljon le a témáról mert ha nem nem állsz vele szóba, nincs kedved hallgatni a baromságait.Egyébként ha akarnál gyereket se lenne joga meg kedves tőle hogy ezt kérdezgeti állandóan.
"Ezt én is mondtam neki, hogy akkor fogadjon örökbe. De erre az a válasza, hogy neki csak unoka kell."
Akkor mutasd meg neki a cikket az 59 éves magyar nőről, aki kihordta, és megszülte a saját unokáját. 😄 És mondd neki, tessék, itt a lehetőség.
(Igen, tudom, hogy az a nagyi a lányának szülte, de a poén kedvéért én eljátszanám anyámmal.)
Miért beszélsz vele?
Azért csinálja, mert beengeded az életedbe. Nem otthonba kell tenni, hanem ignorálni.
Telefont nem felvenni, üzenetekre nem válaszolni, és természetesen nem beengedni a kapun.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!