Mit tennétek ebben a helyzetben? Elengednétek a gyereket?
Az ex 4éve eltünk, se kép, se hang. Van egy közös gyerek nem kereste, nem irt, nem hivott, semmi kapcsolat nem volt. Most 12 éves a gyerek.
Erre ma küldött egy sms-t, hogy holnap vinné egy hétre a gyereket el.
Ti mit tennétek?
Már vannak kifizetett programok tervezve.
Milyen az már, hogy 4 évig semmi hír nem volt róla, magasról tojt a gyerekre, majd egyszer csak kérdés nélkül hirtelen kijelenti, hogy viszi a gyereket? Én nem engedném és még bocsánatot sem kérnék. Mi történne? Egy hétig dicsekszik vele, mintha dísztárgy lenne, aztán visszaadja neked, hogy a lelki megrázkódtatással már te foglalkozz?
Főleg, hogy amúgy megjegyzem a normális ember alkalmazkodik a másikhoz, és ha van lefixált programja, akkor ahhoz alkalmazkodik, nem a másikra kényszeríti, hogy akkor mindent mondjon le.
Nem, nem engedném el.
Van amúgy jogerős ítélet a gyermekelhelyezesrol es abban a kapcsolattartas, lathatas szabalyozasarol?
Ha igen, kedden azonnal irány a gyamhivatal, teszel egy bejelentést, hogy apuka 4 éve nem tart kapcsolatot a gyerekkel, így te nem engedted el vele. Kérsz erről a bejelentésrol egy jegyzőkönyvet, aztán azzal elmesz a bíróságra és ott segítséget kérsz egy kapcsolattartas újra szabalyozasa eljáráshoz.
Ha nincs ítélet, akkor az előzőek szerint jársz el, annyi különbseggel, hogy gyermekelhelyezesi per indítasat kéred és felügyelt kapcsolattartast
Van ítélet
És köszönöm a tippet! Nem tudtam, hogy van ilyen lehetőség!
Koszonom a velemenyeket.
Megirtam neki h nem tudja elvinni es majd kesobb 1 vasarnak tudja majd.
Kerdesem meg h nekem meg kell indokolni hogy miert nem engedem? Marmint az exnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!