A családommal hogyan közöljem ezt?
Figyelt kérdés
Homofóbok, és rasszisták a szüleim, viszont én roma fiúkkal fekszem le már több éve, és mentálisan egyre nagyobb teher számomra a titkolózás. Jelenleg úgy tudom, hogy nem sejtenek semmit.2023. dec. 29. 20:00
2/17 anonim válasza:
Fiú vagy ezek szerint? Szerintem ne beszélj erről sose.
3/17 A kérdező kommentje:
#1: Mert velük élek együtt, és ha egyszer komoly kapcsolatom lesz azt már nem szeretném titkolni.
#2: Igen, fiú vagyok.
2023. dec. 29. 20:17
4/17 anonim válasza:
Átállás önállo életvitelre. Nem elég, hogy a nyakukon élösködsz, még ezt is a fejükhöz akarod vágni?
5/17 anonim válasza:
Hany eves vagy?
Szerintem raernel akkor felvallalni, ha megteheted, h kulon koltozz.
Nem lehett tudni hogyan reagalnanak, ha ilyen bigottak a szuleid. Feleslegesen tenned ki magad ekkora traumanak.
Feltetelezem, h nem vagytok olyan kapcsolatban, h oszinten le tudjatok ulni beszelgetni.
6/17 anonim válasza:
Ne beszélj róla a szüleidnek.
Főleg ha velük laksz.
Mit csinálsz ha elküldenek ?
Ez a te magánügyed.
Először próbálj önálló életet kezdeni.
Talán akkor megmondhatod.
7/17 anonim válasza:
Majd közlöd, ha már nem velük laksz és önálló vagy…addig ne
9/17 anonim válasza:
Melegként kérdem, hogy a szexpartnereidről minek kéne a szüleidnek beszélni? Majd ha elköltözöl, és lesz egy párod, akkor.
10/17 Metionin válasza:
Akkor sem lenne közük a szexuális életedhez, ha magyar nőkkel szexelnél. Majd ha lesz komoly kapcsolatod, ráérsz bemutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!