Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ez így helyes,...

Szerintetek ez így helyes, hogy az anyuka egyáltalán nem érdeklődik?

Figyelt kérdés
Szép estét kívánok mindenkinek. Hetek óta ez jár a fejemben, hogy véleményt kérjek e tőletek-vagy sem, és arra jutottam, hogy igen. Kereken 50 éves apuka vagyok, egyedül nevelem 16 éves kamasz fiam. 5 évvel ezelőtt került hozzám, mielőtt az anyuka teljesen lemondott róla, én nagyon szívesen átvettem a gyermekem nevelését ugyanis amikor váltunk teljesen nem engedte, hogy lássam a saját gyermekem. Mai napon, 2023 december 27-ik napon az anyukának semmi köze már a fiamhoz, láthatósági jog-semmi semmi egyáltalán, mintha nem létezne. Az anyuka 5 éve nem keresi a gyereket, nem is erdeklodik-semmi. Újra megházasodott és gyereket szült, mintha semmi sem történt volna. A fiamat soha nem kereste, az 5 év alatt egyszer sem jött volna el, vagy egyszer sem hívta volna fel. Amit teljesen nem értek, hogy miért. A gyermek semmiben sem hibás. A fiam is ugyanígy van vele, az elmondása szerint az anyjára mar nem is tekint anyaként, szó szerint gyűlöli, nem erdeklodik ő sem iránta, helyes ez így? Én próbálok mindent megadni neki amit tudok, anyagi szinten is közepes-jó szinten állunk. Itt nem azon múlik hogy segít e ez anyja vagy sem, hanem azon hogy mégis az anyja és kutya kötelessége lenne érdeklődni a gyereke iránt. Van egyáltalán az ilyen nőnek esze? Szerintetek próbáljuk helyrehozni a kapcsolatot, vagy ez így jól van így ahogyan van?
2023. dec. 27. 00:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne eröltesd, nálunk is hasonló a helyzet, csak az apuka nem keresi őket
2023. dec. 27. 10:09
 12/16 anonim ***** válasza:
72%

"Gyűlölni azt lehet, akit valamikor nagyon szerettünk."

Aha. Ekkora baromságot is rég olvastam. Nők lapjából van?

2023. dec. 27. 10:39
 13/16 anonim ***** válasza:
57%

#12, a pszichológusom mondta. És én is az anyám okán jártam oda.

De lehet, hogy a Nők lapjában olvasta ő is :)

Neked is szép napot!

2023. dec. 27. 10:47
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Itt a fiadnak lenne szüksége valamilyen terápiára, mert jogos sérelmei vannak, és ezek a sérelmek befolyással lehetnek a döntéseire, így az életére is.

Amúgy az ilyen embereket nem tudom megérteni. Van valahol egy gyereke akiről nem vesz tudomást, majd csináltat egy újat mással. Ha a párja lennék egy ilyennek, kétszer meggondolnám kell-e tőle gyerek, mert az enyémet is simán lepattinthatja aztán gyárt máshol egy harmadikat...

2023. dec. 27. 13:11
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
El kellene beszélgetni a fiúval, mik történtek azalatt a néhány év alatt, amíg az anyjával élt. Mert ha kölcsönösen ennyire nem érdeklődnek egymás iránt, annak oka van.
2023. dec. 27. 17:53
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet amúgy utálja valami miatt a gyereket. Nem akart anya lenni. "

Ha nem akart anya lenni, és az idősebb gyereket lesz.rja, akkor minek csinált az új pasinak még egy gyereket?

2023. dec. 28. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!