Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akinek az apja ilyeneket mond...

Akinek az apja ilyeneket mond a fiának az azt reméli hogy a fia megteszi azt amit ő nem tudot?

Figyelt kérdés
Emlékszem olyanokat mondott hogy mennyire boldogabb lenne ha a gép helyett a csajokat nyomnám stb stb. Gondolom azt remélte a fia majd kaszanova lesz ami ő soha nem volt szerintem, hiába adja elő másképpen. Ahogy elnézem ahogy a huszas éveiben meg az előtt kinézett erős kétségeim vannak. Még az én koromban is egy vézna nyomi volt, tizenévesen amikor még fejlődésben lehetett meg huh.. A feje meg olyan volt mint a fiatal Bill Gatesnek kb.
2023. dec. 24. 06:56
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Nem tudom élvezni a bulizást, inni sem szeretek, a túl sok ember őrületbe kerget. Kapcsolat? Hagyjuk már, gyerekkorom óta beteg vagyok, senki nem akar azzal tőrődni hogy éppen mi a bajom, és nem mérgetem már a vérnyomásom meg miegyéb mert nem érdekel az egész.
2023. dec. 24. 09:07
 22/42 A kérdező kommentje:
Annyi köt le gépezés mellett hogy eljárok edzeni, de ha történne valami és nem edzhetnék súlyokkal nem sportolnék semmit. Futkározás meg társai nem tesznek boldoggá.
2023. dec. 24. 09:08
 23/42 anonim ***** válasza:
67%

Nem feltétlenül az apára kell ezt visszavetíteni, itt inkább arról lenne szó, és azt kellene megérteni, hogy a gépezés megvár, azt 50 évesen is tolhatod...

De tizenéves csajokat csak tizenévesen...

Később már büntetik / mégjobban "elítélik" (irigységből).

Amit pedig kihagytál, az a lehetőség pedig később soha nem tér vissza!

2023. dec. 24. 09:09
 24/42 anonim ***** válasza:
88%

"Manapság amúgy is lehetetlen fériideálok vannak."

Ez gyávaság / lustaság, a kérdés itt az, hogy TE mit akarsz!

Nímandkodni, vagy élni a valódi életet.

Gépezni akkor is gépezhetsz, ha közben van csajod.

2023. dec. 24. 09:11
 25/42 A kérdező kommentje:
Nagyra akarom gyúrni magam, ez köré építem a napjaimat, egy testépítőnek nem vállik hasznára ha rendszeresen iszik.
2023. dec. 24. 09:13
 26/42 anonim ***** válasza:
89%
Hány éves vagy? Egyébként te vagy a fura szerzet,nem apád
2023. dec. 24. 09:40
 27/42 A kérdező kommentje:
23
2023. dec. 24. 09:42
 28/42 A kérdező kommentje:
Amúgy de van férfiideál, igazából minden nőnek ugyanaz tetszik. Magas (minél magasabb), jóképű, lehetőleg alacsony testzsírszázalék és egy madárfészek haj. Manapság mintha az izom nem kéne, kb olyan vékonyak mint a barátnőik.
2023. dec. 24. 09:55
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
Azok is azzal vígasztalják magukat hogy "nem akarok kapcsolatban élni, sose akartam", akik kudarckerül és vagy múltbeli félelmek, rossz tapasztalatok miatt nem mernek próbálkozni vagy elzárkóznak mindentől.
2023. dec. 24. 09:56
 30/42 anonim ***** válasza:
88%
Itt nem édesapáddal van a baj, hanem veled..
2023. dec. 24. 10:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!