Akinek az apja ilyeneket mond a fiának az azt reméli hogy a fia megteszi azt amit ő nem tudot?
Figyelt kérdés
Emlékszem olyanokat mondott hogy mennyire boldogabb lenne ha a gép helyett a csajokat nyomnám stb stb. Gondolom azt remélte a fia majd kaszanova lesz ami ő soha nem volt szerintem, hiába adja elő másképpen. Ahogy elnézem ahogy a huszas éveiben meg az előtt kinézett erős kétségeim vannak. Még az én koromban is egy vézna nyomi volt, tizenévesen amikor még fejlődésben lehetett meg huh.. A feje meg olyan volt mint a fiatal Bill Gatesnek kb.2023. dec. 24. 06:56
21/42 A kérdező kommentje:
Nem tudom élvezni a bulizást, inni sem szeretek, a túl sok ember őrületbe kerget. Kapcsolat? Hagyjuk már, gyerekkorom óta beteg vagyok, senki nem akar azzal tőrődni hogy éppen mi a bajom, és nem mérgetem már a vérnyomásom meg miegyéb mert nem érdekel az egész.
2023. dec. 24. 09:07
22/42 A kérdező kommentje:
Annyi köt le gépezés mellett hogy eljárok edzeni, de ha történne valami és nem edzhetnék súlyokkal nem sportolnék semmit. Futkározás meg társai nem tesznek boldoggá.
2023. dec. 24. 09:08
23/42 anonim válasza:
Nem feltétlenül az apára kell ezt visszavetíteni, itt inkább arról lenne szó, és azt kellene megérteni, hogy a gépezés megvár, azt 50 évesen is tolhatod...
De tizenéves csajokat csak tizenévesen...
Később már büntetik / mégjobban "elítélik" (irigységből).
Amit pedig kihagytál, az a lehetőség pedig később soha nem tér vissza!
24/42 anonim válasza:
"Manapság amúgy is lehetetlen fériideálok vannak."
Ez gyávaság / lustaság, a kérdés itt az, hogy TE mit akarsz!
Nímandkodni, vagy élni a valódi életet.
Gépezni akkor is gépezhetsz, ha közben van csajod.
25/42 A kérdező kommentje:
Nagyra akarom gyúrni magam, ez köré építem a napjaimat, egy testépítőnek nem vállik hasznára ha rendszeresen iszik.
2023. dec. 24. 09:13
26/42 anonim válasza:
Hány éves vagy? Egyébként te vagy a fura szerzet,nem apád
27/42 A kérdező kommentje:
23
2023. dec. 24. 09:42
28/42 A kérdező kommentje:
Amúgy de van férfiideál, igazából minden nőnek ugyanaz tetszik. Magas (minél magasabb), jóképű, lehetőleg alacsony testzsírszázalék és egy madárfészek haj. Manapság mintha az izom nem kéne, kb olyan vékonyak mint a barátnőik.
2023. dec. 24. 09:55
29/42 anonim válasza:
Azok is azzal vígasztalják magukat hogy "nem akarok kapcsolatban élni, sose akartam", akik kudarckerül és vagy múltbeli félelmek, rossz tapasztalatok miatt nem mernek próbálkozni vagy elzárkóznak mindentől.
30/42 anonim válasza:
Itt nem édesapáddal van a baj, hanem veled..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!