Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akinek az apja ilyeneket mond...

Akinek az apja ilyeneket mond a fiának az azt reméli hogy a fia megteszi azt amit ő nem tudot?

Figyelt kérdés
Emlékszem olyanokat mondott hogy mennyire boldogabb lenne ha a gép helyett a csajokat nyomnám stb stb. Gondolom azt remélte a fia majd kaszanova lesz ami ő soha nem volt szerintem, hiába adja elő másképpen. Ahogy elnézem ahogy a huszas éveiben meg az előtt kinézett erős kétségeim vannak. Még az én koromban is egy vézna nyomi volt, tizenévesen amikor még fejlődésben lehetett meg huh.. A feje meg olyan volt mint a fiatal Bill Gatesnek kb.
2023. dec. 24. 06:56
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%

6

Hát nem playboy modelleket fektetett meg de attól még szánalnas incelként élte az életét. Akkoriban ez nem létező dolog volt.

2023. dec. 24. 08:04
 12/42 A kérdező kommentje:
Manapság amúgy is lehetetlen fériideálok vannak.
2023. dec. 24. 08:16
 13/42 A kérdező kommentje:
Egyébként a legszebb emlékeim kockuláshoz kötöttek, azokra sem emlékszem vissza szépen mikor a barátaimmal voltam, egyszerűen nem tűnnek hú de szép emléknek. Mára már amúgy is jelentéktelenek ezek az emberek, valószínűleg ha lett volna kapcsolatom arra is így emlékeznék.
2023. dec. 24. 08:23
 14/42 anonim ***** válasza:
87%

12

Nincs itt semmiféle lehetetlen férfi-ideál. Aki akar az szerez csajt. Csak a mai fiatalok töketlenek. A gép előtt sirdogálva várják hogy bekopogjon az ajtón àlmaik nője csak hát akkor se történne semmi.

2023. dec. 24. 08:33
 15/42 A kérdező kommentje:
Eddig egy embernél próbálkoztam csak mert más meggyőzött róla, és kettőt nem ignoráltam aki kezdeményezni próbált. Időpazarlás volt az egész, már bánom is.
2023. dec. 24. 08:34
 16/42 anonim ***** válasza:
68%
Egy ilyen nyomit én is letagadnék apaként.
2023. dec. 24. 08:46
 17/42 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,te nem kötődsz senkihez? Se a csalàdtagokhoz se a haverokhoz? Hány éves vagy?

Tudod, én ismerek olyan férfiakat, akik a harmincas éveikben jàrnak és a magánytól szenvednek. Tini korukban ők is csak a gépet nyomkodtàk, kockultak, egyetemet végeztek, majd dolgozni kezdtek. Nagyon okosak, de magányosak, mert nem tanultak meg kapcsolatokat építeni, kötődni emberekhez.

Szerintem apukád ettől félt, nem szeretné ha a későbbiekben majd magányosan élnél. Elhiszem, hogy neked most jó így, elvagy magadnak, de amikor már majd igényed lesz arra, hogy tàrsaságod legyen akkor egyszerűen nem lesz körülötted senki.

Az apukád korosztálya fiatal korában nem ült a gép előtt egész nap, mert nem volt, a szabad idejüket társaságban töltötték, buliztak, ismerkedtek, csajoztak. Tudod a külső az első benyomás, de ha valakivel beszélgetsz is annak megismered a személyiségét egy idő után és az első benyomás átalakul attól függően milyen a másik személyisége. Hát neked ezeket nagyon tanulni kéne hogyan alakulnak az interperszonális kapcsolatok, mert vannak mélyebb dolgok, amit te még nem látsz.

Ámíg te apukádat a külseje alapján ítéled meg, addig semmit sem tudsz a való világról!

2023. dec. 24. 08:50
 18/42 anonim ***** válasza:
100%

Lehet azon aggódik, hogy "most vagy fiatal és nem szerzel tapasztalatokat, helyette gépezel".

Nem hinném egyébként, hogy rossz szándékból mondaná.

2023. dec. 24. 08:53
 19/42 anonim ***** válasza:
100%
Semmiféle kémiai reakció nem születik velünk az agyban. A környezet torzít.
2023. dec. 24. 09:00
 20/42 anonim ***** válasza:
71%

Nem akarok kapcsolatban élni, sosem akartam.

Mondogasd jó sokáig, talán elhiszed. Mindig ezzel vigasztalja magát, aki senkinek nem kell.

2023. dec. 24. 09:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!