Akinek az apja ilyeneket mond a fiának az azt reméli hogy a fia megteszi azt amit ő nem tudot?
6
Hát nem playboy modelleket fektetett meg de attól még szánalnas incelként élte az életét. Akkoriban ez nem létező dolog volt.
12
Nincs itt semmiféle lehetetlen férfi-ideál. Aki akar az szerez csajt. Csak a mai fiatalok töketlenek. A gép előtt sirdogálva várják hogy bekopogjon az ajtón àlmaik nője csak hát akkor se történne semmi.
Kérdező,te nem kötődsz senkihez? Se a csalàdtagokhoz se a haverokhoz? Hány éves vagy?
Tudod, én ismerek olyan férfiakat, akik a harmincas éveikben jàrnak és a magánytól szenvednek. Tini korukban ők is csak a gépet nyomkodtàk, kockultak, egyetemet végeztek, majd dolgozni kezdtek. Nagyon okosak, de magányosak, mert nem tanultak meg kapcsolatokat építeni, kötődni emberekhez.
Szerintem apukád ettől félt, nem szeretné ha a későbbiekben majd magányosan élnél. Elhiszem, hogy neked most jó így, elvagy magadnak, de amikor már majd igényed lesz arra, hogy tàrsaságod legyen akkor egyszerűen nem lesz körülötted senki.
Az apukád korosztálya fiatal korában nem ült a gép előtt egész nap, mert nem volt, a szabad idejüket társaságban töltötték, buliztak, ismerkedtek, csajoztak. Tudod a külső az első benyomás, de ha valakivel beszélgetsz is annak megismered a személyiségét egy idő után és az első benyomás átalakul attól függően milyen a másik személyisége. Hát neked ezeket nagyon tanulni kéne hogyan alakulnak az interperszonális kapcsolatok, mert vannak mélyebb dolgok, amit te még nem látsz.
Ámíg te apukádat a külseje alapján ítéled meg, addig semmit sem tudsz a való világról!
Lehet azon aggódik, hogy "most vagy fiatal és nem szerzel tapasztalatokat, helyette gépezel".
Nem hinném egyébként, hogy rossz szándékból mondaná.
Nem akarok kapcsolatban élni, sosem akartam.
Mondogasd jó sokáig, talán elhiszed. Mindig ezzel vigasztalja magát, aki senkinek nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!