Mit tegyek? Hazudjak szuleimnek es eljek tovabb egyejszakas kapcsolatokkal, kenyszeritsem bele magam egy kapcsolatba, vagy tagadtassam ki magam a csaladbol?
Szuleimmel evek ota rossz a kapcsolatom, azert mert jobban szeretem az egyejszakasokat mint a komoly kapcsolatokat. Most ott tartunk h ha nem fejezem be ezt az "erkolcstelenseget" akkor atkerulok egy masik suliba
Pedig nekem teljesen tokeletes, sott nem is akarok csalad anya lenni, el nem tudnam magam ugy kepzelni, csak h apam ezt varja el tolem
Ha sikerul azt hazudnom neki h van komoly kapcsolatom akkr leszall rolam valyon
Akkor viheted haza bemutatni neki.
Az éjszakát tedd át nappalra, ha már mindenáron üzekedni akarsz!
A szexualítás mindenkinek a magán ügye. Ha nem akarsz családot, gyereket akkor nem lesz, hátha később megváltozik a gonolkodásod de ha nem azzal sincs baj.
Nyugodtan élvezd az életedet, szexelj. Azárt mert a szüleid prűd gyökerek az az ő bajuk. A mai napig minden nőt meghúzok ha úgy adja az élet. Nem tudom, hogy férfi vagy nő vagy, mindegy is, anyám sosem mondta nekem, hogy álljak le mert irgum burgum. Rám bízza, mert egy bizonyos életkor felett egy ilyen dolog nem tartozik másra. ha én be akarok számolni arról, hogy van párom akkor elmondom és később bemuatatom, de nem azért mert ezt mondták hanem azért mert én ezt akarom. Állj a sarkadra Kérdező és mond meg a szüleidnek, hogy ez nem a középkor amikor apu rendelkezik a lánya felett, hogy kivel mikor jön össze és mikor alapít családot.
A kérdező nyilván 18 alatti, ha felmerül az "átraknak másik suliba", és ha tudnak az egyéjszakásairól, akkor vagy haza hordja a dugópajtikat vagy ő éjszakázik mindig máshol, amit nem tud megmagyarázni.
Nőjj fel, kislány!
Ha felnőtt leszel, rájössz, hogy nem kell a szüleid orra alá dörgölnöd a "megélt" szexualitásod, nem attól leszel nagylány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!