Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám folyamatosan minősíthete...

Anyám folyamatosan minősíthetetlen stílusban beszél velem és az apukámmal is. Ti ezt hogy kezelnétek?

Figyelt kérdés
0, semmi idiótaságokon kiakad és olyan személyeskedő stílusban beszél éppen azzal, aki kéznél van, hogy már-már gyomorforgató. Olyanokra gondoljatok, hogy ki nem törölte le az asztalt mondjuk, ezen hergeli magát vagy fél óráig és utána eljut oda, hogy használhatja a parfümöt az, aki ilyen igénytelen. De mondom ezt egy borzasztó undorító stílusban. Két lábbal tiporja az önbecsülésemet nekem is. Ti ezt hogy kezelnétek, ha otthon kellene laknotok? A nagyapám volt egy ugyanilyen nehéz, kötekedős, bicskanyitogató stílussal megáldott ember.

2023. dec. 5. 22:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%
Mondjuk, könnyen kezelhetnéd: a kiskezeddel szépen letörlöd az asztalt. Részt veszel a házimunkában. Nem hagysz szanaszét aemmit. Nyilván volt kitől örökölnöd, hiszen apáddal is baja van.
2023. dec. 6. 05:03
 12/16 anonim ***** válasza:
67%
#11: teljesen korrekt kérdés volt. Ha otthon is ezt a stílust nyomod, akkor részben már értem anyádat is.
2023. dec. 6. 07:27
 13/16 anonim ***** válasza:
15%

Anyukád a család csicskája és ki van idegileg?

Vagy mindenki rendet tart maga körül és ez az első eset, hogy nem töröltétek le az asztalt, ő pedig egy idegbeteg alapból?

Milyen szavakat használ, ami undorító és megalázó?

Ezeket leírhatnád, hogy tudjunk jó tanácsot adni.

2023. dec. 6. 08:49
 14/16 anonim ***** válasza:
56%
Anyud dolgozik is?
2023. dec. 6. 09:32
 15/16 anonim ***** válasza:
62%

Mondjuk én is agyfszt kapnék, ha a here férjem meg az ostoba gyerekem arra nem lenne képes, hogy letörli KÉRÉS nélkül maga után az asztalt.

Vagy nektek nem ALAP, hogy rendet tartotok, ahol éltek?

Anyád nem bio-háztartási gép, és csak azért mert női nemi szerve van, nem kell akként kezelni.

Mondjuk én nem maradnék együtt ilyen tohonya pasassal, sőt, a gyerek is oldhatná meg az életét, mert fixen elköltöznék - EGYEDÜL, és akkor nem három emberre kell dzsuvázni, mert ebből kettő nettó bnkó.

2023. dec. 6. 10:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Ezt kettejüknek kell pedig intézni.
2023. dec. 6. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!