Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan reagálnál, ha a gyereke...

Hogyan reagálnál, ha a gyereked elhívna az esküvőjére vagy diplomaosztójára, aztán az utolsó pillanatban kizárna?

Figyelt kérdés
2023. nov. 25. 18:12
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Pontosan.
2023. nov. 25. 19:46
 12/27 anonim ***** válasza:
96%
Ok nélkül nem tesznek ilyet emberek. 🤷🏼‍♀️
2023. nov. 25. 20:30
 13/27 anonim ***** válasza:
96%
Ez valami elméleti kérdés vagy konkrét eset? Így én is csak valami nagyon extrém esetben tudok ilyet elképzelni, ahol vagy a meghívó fél nem 100-as vagy valami nagyon durva háttérsztori van, hogy mit tett a meghívott. Mondjuk én akkor csak simán nem hívnám meg az illetőt, nekem nem stílusom az ilyen alpári jelenetrendezés. 10-es vagyok.
2023. nov. 25. 20:34
 14/27 anonim ***** válasza:
94%
Valami okának kell lenni.
2023. nov. 25. 20:45
 15/27 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező! Kérlek írj ki egy normális kérdést,ha rendes választ szeretnél kapni. Most esküvő,vagy diploma osztó? Mert azért van különbség.

De a feltett kérdésedből ítélve nem is csodálkozom,hogy hirtelen kizártak. Ha ott az eseményeken is ilyen félszavakban beszéltél,és mindenkire ráhagytad,hogy gondoljon amit akar.

2023. nov. 25. 21:00
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Kedves #15

Vedd annyira komolyan, mint amennyire komolyan vehető a kérdés (meg)adott infók alapján 🤷🙂

2023. nov. 25. 21:03
 17/27 A kérdező kommentje:

A szüleim kitettek karácsony előtt otthonról és nem voltam meghívva a családi összejövetelre, cserébe meghívtam őket a diplomaosztómra őket, januárvan eltéptem a jegyüket és azt mondtam, hogy menjenek haza (100 km-t utaztak).

Azt mondtam, megbocsátottam nekik, hogy kiraktak karácsony előtt, de tudtam, hogy faképnél fogom őket hagyni a diplomaosztómon.

2023. nov. 25. 21:10
 18/27 anonim ***** válasza:
90%
És ettől most te boldog vagy? Nem. Akkor? Hirtelen szubjektív döntések helyett jobb lenne, ha a barátaiddal átrágnád a dolgokat. Egy rossz helyzetet lehet tudomásul venni vagy tartani a haragot. De még rosszabbá, végképp menthetetlenné tenni értelmetlen. Ha van pénzed, menj pszichológushoz, feldolgozni a sérelmeidet.
2023. nov. 25. 21:16
 19/27 anonim ***** válasza:
90%
Te aztán nagyon komolyan kib.ctál velük. Ja nem. Magaddal. Az okát nem tudom,hogy miért raktak ki,de ha már képesek voltak ennyit utazni miattad,akkor gondolom nem azért,mert a hátuk közepére sem kívántak. De te abba bele sem gondoltál,hogy esetleg te tehettél valami rosszat akkor,amire ők így reagáltak. Mindegy is. Ők próbáltak békülni,hisz utaztak hozzád,te meg szivatod őket. Gratula.
2023. nov. 25. 23:46
 20/27 anonim ***** válasza:
81%
Jól tetted kérdező. Csak légy következetes és a büdös életben ne vedd fel nekik a telefont.
2023. nov. 26. 01:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!