Mit lehet kezdeni ilyen helyzettel?
Az a helyzet, hogy anyuval már 2 éve nem beszéltem. Apu mondta múltkor, h megint lesz műtétje. Ennek okán felhívtam, hogy hogy van ,miért műtik megint. A nem beszélés oka: nem vagyunk egy hullámhosszon, nem éredekeltem őt igazán, csak az unoka. Ma reggel azt mondta, hogy őt csak az érdekli, hogy a gyerekem egészséges legyen, az hogy hogyan vagyok boldog, az én dolgom. Én fújom fel?
Ma reggel felhívott és mondta, hogy az én döntésem a házasságom ( nem vagyok boldog), én választottam. (ez is bonyolult) és nem érti, miért nem beszélek vele, és mamámmal. Mondom, mert sokszor úgy megbántjátok a másikat, hogy nem is veszitek észre és ment az eszmecsere, hogy apunak nyers modora van, ő ilyen , nem beszél velem csúnyán csak én érzem így.
Nekem ez azért nagyon rosszul esik most is. Eltiltani nem akarom a gyerekemtől. Februárban halt meg apai nagypapám is, és nagyon rossz, hogy nincs, hogy nem tudtam tőle elbúcsúzni. Nem tudom, mit tévő legyek. Ha már anya van, nekem van nagy igényem arra, hogy minimális empátiát mutasson? Gyerekek között dolgozik gyerekotthonban.
Ahogy az első írta, neked pszichológus kell.
Anyáddal meg ne beszélj, és kész. Ha 2 évig nem keresett, az azt jelenti, hogy tökre nem érdekled, ezt dolgozd fel.
én döntésem a házasságom ( nem vagyok boldog), én választottam. (ez is bonyolult..
Talán nem igy van? Lehet már az elejen számtalsndzor elmondta a velemenyét, de nem hallgattál rá..van akinek hiába beszél az ember valtoztatni nrm akar csak panaszkodik..
Ha tehernek érzed ne brszélj vele, elviszed az unokát és kész.
Mindenkinek jogosak az érzései, neked is, neki is. De az elveszett gyerekkort nem lehet pótolni/ pótoltatni. Le kell vonni a tanulságokat, és igyekezni nem megismételni a generációs hibákat.
Sok erőt kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!