Az egyik szülőm meglopott, hogyan kellene ezt a helyzetet kezelni?
Külön élek szüleimtől, és minap az egyikőjük meglátogatott. Volt elől pénz hagyva, aminek jó része másnapra eltűnt. A család többi része 100%, hogy nem nyúlt hozzá.
Korábban is tűnt már el pénz, amikor ez a családtagom itt volt és így jártunk tegnap is, most viszonylag egy nagyobb összeggel. (30-50 ezer forintokról van szó).
Hogy kéne ezt a helyzetet kezelni? Bizonyítékom nincsen rá, nem láttam, de amikor ez a családtagom itt van, mindig tűnik el pénz. Mit tegyek, hívjam fel, kérjek számon? Szakítsam meg vele a kapcsolatot?
Nagyon szomorúnak tartom, hogy erre vetemedik... nincs pénzszűkében egyébként, mindig kérdezem tőle, hogy van-e valamire szüksége. Inkább nagyzolni szokott, és felsorolja, hogy mennyit költött stb.
Köszi a segítő válaszokat.
Nem hiszem, hogy beismerné. Lehet, hogy nagyon elmérgesedne a sztori, de a pénzt viszont nem látnád többet, az fix.
Unokaöcsémtől az anyja párja vitt el pénzt meg egy telefont. Ők se látták, de a telefont be tudták mérni, hol van. Tagadott így is mindent, az unokatestvérem anyja is vérig sértődött. Se a pénz, se a telefon nem lett meg, valószínűleg már túladott rajta akkorra a férfi.
Ez olyan baromság mármint… Ki a f@szom olyan hülye hogy elől hagy szanaszét több tízezer forintot?
Legalábbis én a pénztárcámban vagy a dugi helyemen tartom nem kint a konyhapulton… De lehet velem van a baj.
"Bizonyítékom nincsen rá, nem láttam, de amikor ez a családtagom itt van, mindig tűnik el pénz."
"Miért ne hagynám elől? A saját szüleimről nem feltételeztem, h bármelyik erre vetemedne...
Még az áldozat a hibás, nem? 🙂 Fasza egy világban élünk..."
Erre csak azt tudom mondani, aki huyle megérdemli
Azért én megkérdezném, hogy a minap eltűnt a pénzem, nem tudsz róla valamit?
nem kell egyből nekiesni, hogy te lopós f@sz hol a pénzem, hanem finoman rákérdezni.
"Pokoli, ha a családtagok elől dugdosni kell a pénzt."
Nem kell dugdosni, de nem is kell elől hagyni, bakker.
19!
Nem, ez azt jelenti, hogy ha tudom, hogy x lopott tőlem, akkor nem hagyom elől a pénzem, ha jön. Nem agysebeszet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!