Az egyik szülőm meglopott, hogyan kellene ezt a helyzetet kezelni?
Külön élek szüleimtől, és minap az egyikőjük meglátogatott. Volt elől pénz hagyva, aminek jó része másnapra eltűnt. A család többi része 100%, hogy nem nyúlt hozzá.
Korábban is tűnt már el pénz, amikor ez a családtagom itt volt és így jártunk tegnap is, most viszonylag egy nagyobb összeggel. (30-50 ezer forintokról van szó).
Hogy kéne ezt a helyzetet kezelni? Bizonyítékom nincsen rá, nem láttam, de amikor ez a családtagom itt van, mindig tűnik el pénz. Mit tegyek, hívjam fel, kérjek számon? Szakítsam meg vele a kapcsolatot?
Nagyon szomorúnak tartom, hogy erre vetemedik... nincs pénzszűkében egyébként, mindig kérdezem tőle, hogy van-e valamire szüksége. Inkább nagyzolni szokott, és felsorolja, hogy mennyit költött stb.
Köszi a segítő válaszokat.
amikor ez a családtagom itt van, mindig tűnik el pénz.
hagyd elöl legközelebb is...
Miért ne hagynám elől? A saját szüleimről nem feltételeztem, h bármelyik erre vetemedne...
Még az áldozat a hibás, nem? 🙂 Fasza egy világban élünk...
A saját szüleimről nem feltételeztem, h bármelyik erre vetemedne...
Az egyik szülőm meglopott
Ja.
Az teljesen ALAP, hogy SOHA nem hagyunk elöl pénzt! Akár jön valaki, akár sem, a pénznek nem szanaszét van a helye!
Másrészt meg ha tudod, hogy az illetö többször is ellopott töled pénzt, akkor miért csábítod erre azzal, hogy elé teszed, neki csak zsebre kell vágni!
Itt te vagy a leginkább hibás, még akkor is, ha ez nem mentesíti a másikat.
Ne haragudjál de nem tudlak sajnálni!
Alapjáraton nem hagyok készpénzt láthatóhelyen, szigorúan eldugva vagy egy széfbe! Miért is hagytál elő pénzt, ha nem ez volt az első alkalom?!
Kamera felszerelés a lakás több pontján, tegyél ki megint pénzt, és megtudod hogy kivolt a ludas! Rejtett kamerák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!