Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezek után vennétek az idióta...

Ezek után vennétek az idióta öcsémnek mégegy autót?

Figyelt kérdés

Egyszer összetörte a családi autót, a feje tetejére állította egy árokban és ha nem vagyok bekötve meghaltam volna. És a szüleim engem csináltak ki, hogy "miért nem akadályoztad meg". Majd mivel ő a kiskedvenc kapott egy autót, amit pár hónap után részegen felküldött egy villanyoszlopra, mert prostituáltat fuvarozott éjszaka.. Egyébként emiatt már.rengeteg pénzzel lehúzta őket

Eltakarodott a helysszínről és hívott trailert. Majd az apja 2 hét múlva vett neki egy ugyanolyan autót. Pár naoja meg részegen majdnem megfojtott engem, hogy miattam nincsen nekik pénzük és mert én vagyok, azért ment el mimdem fillérük. Mjkor.megmondtam neki,.hogx az öcsém baromságai miatt, nekiállt ütni és majdnem megfojtott, csak ellöktem..Részegen remgetegszer megvert,.anyámat nem érdekli, az öcsém a kiskedvenc.

2023. nov. 5. 19:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
41%

Idejövök olvasni, ahogy más felelőtlen barom.

A szöveg végére rájövök, hogy egy brutális bántalmazó családról kellett olvassak.

2023. nov. 6. 05:03
 12/12 anonim ***** válasza:
88%
Már kiírtad pár hónapja, és még mindig otthon laksz? Akkor ezek szerint jó ez így neked.
2023. nov. 6. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!