Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy 21 évesen nem...

Normális, hogy 21 évesen nem kezelnek a szüleim felnőttnek?

Figyelt kérdés
Édesanyámmal, mikor közlöm, hogy szeretnék saját döntéseket hozni pl.párkapcsolat, házasság, pénz terén, mivel 21 évesen már felnőtt vagyok, kinevet. Egyetem mellett az órarendem miatt nem tudtam munkát vállalni, jövőre végzek. Tényleg Túl sokat várok. Lány vagyok.

2023. nov. 4. 19:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Általában nem kortól függ, hogy miként ekzelnek.
2023. nov. 4. 20:38
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
#10 Én is ugyanezt kaptam meg a szüleimtől (főleg apukámtól) még régebben. Gimiben nyáron dolgozni akartam, lebeszéltek róla mondván "majd mi megveszünk neked mindent", de ha valamit épp venni akartam, akkor sokszor "hú hát most nem nagyon van pénzünk". Egyetem alatt már ragaszkodtam ahhoz, hogy dolgozzak (meg egyébként is albérletben lakok), és kerestem is munkát, de nekem az órarendem is engedi, hogy hetente 3-4 műszakot vállaljak
2023. nov. 4. 21:49
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A felnőtt lét akkor kezdődik el, mikor leszarod, h ki kezel felnőttként és ki nem, te meghozod a döntéseidet és kész. Amíg erre nem vagy képes lehetsz te 40 is, akkor is gyerek leszel.
2023. nov. 4. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!