Mit tegyek ha nem akarok apámmal táncolni a szalagavatómon?
18 éves lány vagyok, november végén lesz a szalagavatónk, és tudom, hogy a végén a fiúk az anyjukkal, a lányok az apjukkal szoktak táncolni. Nekem évek óta nem túl jó a kapcsolatom apámmal, itthon állandóan elhord mindennek, akármit csinálok beszól, megsértődik mindenen, de mások előtt mindig eljátssza a tökéletes apát. Viszont én ezt már nagyon unom, nincs kedvem játszani, hogy minden rendben van. Az a baj, tudom, hogy jelenetet rendez, ha nem táncolok vele, de jelenleg a gondolattól is rosszul vagyok, hogy vele kelljen táncolnom.
Mit tennétek a helyemben?
"azért a remény mindig ott van bennem, hogy majd valahogy rendeződik a kapcsolatunk"
És attól remélsz javulást, hogy nyilvánosan megszégyeníted? Okos.
Nos el kell kezdened intézni, hogy a tanári kar tudja, hogy te valaki mással, vagy senkivel se fogsz táncolni.
Én ezt tenném legalább is. Fura lenne csak úgy a szalagavatón benyögni, hogy ja te nem táncolsz, mert apád egy emberi hulladék és rá se akarsz nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!