Mit tegyek ha nem akarok apámmal táncolni a szalagavatómon?
18 éves lány vagyok, november végén lesz a szalagavatónk, és tudom, hogy a végén a fiúk az anyjukkal, a lányok az apjukkal szoktak táncolni. Nekem évek óta nem túl jó a kapcsolatom apámmal, itthon állandóan elhord mindennek, akármit csinálok beszól, megsértődik mindenen, de mások előtt mindig eljátssza a tökéletes apát. Viszont én ezt már nagyon unom, nincs kedvem játszani, hogy minden rendben van. Az a baj, tudom, hogy jelenetet rendez, ha nem táncolok vele, de jelenleg a gondolattól is rosszul vagyok, hogy vele kelljen táncolnom.
Mit tennétek a helyemben?
18 éves vagy. Üdvözöllek a felnőttek világában, ahol bizony nehéz döntéseket is meg kell hozni néha. Most neked kell dönteni: nem táncolsz vele és bevállalod az esetleges konfliktust, vagy saját magad ellen cselekszel, táncolsz vele és kívülről minden happy, csak te érzed magad rosszul?
Amúgy én nem táncolnék vele. A szalagavató rólad szól, nem másról. Nem az apádról, nem az anyádról, nem az osztályfőnökről vagy a rokonokról, hanem rólad.
Sajnálom, kérdező, de ha a faterod ilyen kákán is csomót keres, típus, kb. nulla az esély, hogy rendeződni fog a viszonyod vele, szóval több évet el ne csessz erre az illúzióra...
Én eleve nem is táncoltam, így meg volt oldva ez a kérdés. Esetleg az ofőddel nem tudsz beszélni, hogy megengedje a 7-es alternatíváját, a fent említett okok miatt? Vagy, hogy egyáltalán nem fogsz táncolni?
Ugye van valami terv, hogy érettségi után hova tovább, mert akár táncolsz fateroddal, akár nem, ebben nem maradhatsz, ugye tudod,-ha csak azt nem tervezed, hogy az ereidet felvágod-? Barátnőd van, akinél kihúzhatod azt a pár hónapot érettségiig? Ha nincs barátnő,esetleg kérhetsz kolit, ha otthon nagyon eldurvulna a helyzet-ha nagyon szar otthon, és pont van hely, leszarják, milyen messze laksz, csak mondom-.
Egyébként anyukád eddig mit csinált, hogy hagyta, hogy idáig fajuljon a viszonyotok? Bepiálva és/vagy begyógyszerezve döglött a kanapén és nézte a tévét? Vagy csak szimplán a seggébe dugta a fejét? Bármit is csinált, ő is felelős ezért és az is biztos, hogy egy mozdulattal elintéztem volna már, hogy golyója ne legyen és utána baxtam volna ki a házból a cuccait, kukás szatyorban, hogy takarodjon amerre lát.
*vagy azt, hogy az apa-lánya táncot kihagyod?
Bocsi, ez az opció kimaradt.
Rossz természete van, de azért mégiscsak felnevelt. Emelkedj felül a serelmeiden, légy felnőtt, táncolj néhány lépést apáddal. Nyiss felé.
Ilyenkor lekérés van. Biztos ott lesz más is a családból, akivel szintén táncolhatsz.
Ne rontsd el a saját ünnepedet duzzogással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!