Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért szeretne a legtöbb...

Miért szeretne a legtöbb szülő unokát?

Figyelt kérdés

A rokonságomban van több olyan felnőtt férfi és nő is, akinek se házastársa, se gyereke, de úgy néz ki, hogy már nem is lesz egyik sem.

Viszont az egyik férfi rokonom anyja teljesen bele van betegedve, hogy nem lesz unokája, pedig nagyon szeretett volna, azt mondták, az unokák helyett macskákat tartanak bent a házban a férjével.

Van egy másik távolabbi női rokonom, aki már 40-en felül van, de neki sincs se férje, se gyereke, volt neki egy barátja, de rég szétmentek azóta nincs senkije, és az ő anyja is mindig mondogatja, hogy a boltban amikor meglátja a babaruhákat és megszagolgatja őket, elsírja magát, hogy neki már nem lesz unokája.

Ennyire jó, ha van unoka?

2023. nov. 1. 17:14
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Részt*
2023. nov. 2. 19:53
 22/25 Metionin ***** válasza:
92%
20. Anno anyámnak is volt egy pár hetes ilyen heppje, hogy unoka kell neki. Ami azért vicces, mert nem szereti a gyerekeket és engem is inkább csak elviselt. Kérdeztem tőle, hogy mégis minek akarja, hogy én is elbasszam az életem egy gyerekkel, hiszen én sem szeretem őket csak nekem van annyi eszem, hogy akkor nem vállalok. Hát mert másnak is van, körülötte mindenki unokázik. Ja, gyereket is ezért vállalt, aztán meg szopott míg el nem költöztem végre. De ha lenne is gyerekem, anyám látná évente kb. 3x ahogy engem is, lenne róla néhány kép a falon és annyi. Én meg szopjak a gyerekkel miközben ő eléri a nagymama státuszt a többi unatkozó kortársa mellett :D hát hogyne, kurvára megérné.
2023. nov. 2. 20:24
 23/25 A kérdező kommentje:

"kisgyerek...van olyan kollégám, aki múltkor a fogorvoshoz úgy jutott el, hogy végül a szomszédra bízta a gyereket, mert a nagyszülőnek programja volt, és nem sürgős kezelés volt, hetekig agyalt, hogy hova tegye addig, mert két oldalról is van helyben nagyszülő, de nem vállalja, ellenben előtte ment ám a "jaj, mikor lesz nekem unokám" szöveg."

Na igen, és ezek akarnak mindenáron unokát..🙈💀

2023. nov. 2. 20:46
 24/25 A kérdező kommentje:

Megkérdezhetem, hogy akkor minek vállalt gyereket, ha nem szereti őket? 😅

2023. nov. 2. 20:48
 25/25 Metionin ***** válasza:
100%
24. Mert mindenki mondta, hogy a sajátot majd szeretni fogja és mert kinézték, lesajnálta a többi asszony, amíg nem volt neki. Azzal is kecsegtették, hogy apám is abbahagyná az ivást, ha lenne gyerek (a világ egyik legelbaszottabb érve). Pedig ő elvolt gyerek nélkül, 10 éve házas volt mire teherbe esett, volt vizsgálatokon és mondták neki, hogy elég nagy az esély rá, hogy meddő. Nem zavarta a dolog, egyedül a külső nyomasztás miatt könnyebbült meg, amikor végül mégis terhes lett. Kb. kipipálta, hogy oké itt a pulya, lehet kussolni. Aztán onnantól kezdve, hogy nem voltam baba akit mutogatni lehet, már csak nagy nehezen elviselt.
2023. nov. 2. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!