Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell minden új cucc...

Miért kell minden új cucc esetén feltennie anyámnak azt a kérdést, hogy "Hát ez?" ?

Figyelt kérdés
Valahányszor hazamegyek a koliból, akár hazaköltözöm nyárra, és meglát valami új cuccot, minden egyes alkalommal megkérdezi, hogy "Hát ez???", rosszabb esetben megkérdezi azt is, hogy "Kié???". De ilyenekre gondoljatok, hogy ritkán turizok, és van egy új felső a cuccaim között, vagy kellett egy ételtároló edény és vettem egyet, vagy amikor vettem egy serpenyőt. Nyilván valamikor hazakerülnek ezek a cuccaim, és olyankor jön a szokásos kérdés. Minek kell megkérdezni minden alkalommal? Milyen válaszra számít? Nyilván látja, hogy mi az, meg gondolom nem feltételezi azt, hogy nem tudom, lenyúltam valakitől egy serpenyőt. :D
2023. okt. 15. 16:44
1 2
 11/13 Katona Dius ***** válasza:
100%

Hát ennek több értelme is lehet.

1. Ez mi? Mi jót vettél?

2. Mi a f@szomnak költöttél te erre? Pénzkidobás...

Függ attól, hogy kérdezi.

2024. febr. 27. 01:04
 12/13 NTBS ***** válasza:
0%
Nem tudja honnan lehet.
2024. febr. 27. 06:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát ez? A gólya hozta - na, csak ennyire kell komolyan válaszolni neki.
2024. febr. 28. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!