19 éves vagyok de apám már fél 10 kor azt mondja este, hogy nem normális hogy fönn vagy már aludnod kéne. Nem értem ezt. Màs meg àltalanosban addig van fenn míg akar ..Miért ilyen az apám?
21
Ha valaki idegbeteg, akkor nem kell gyereket létrehozni.
Azt azért minden normális ember tudja, hogy minimum (de nagyon minimum) 20 éves koráig otthon fog lakni (ha csak középsulit végez). Ha főiskola/egyetem, akkor 24-25 éves koráig. Nehogy már észrevétlenül kelljen élnie az életét a szülői házban, csak mert apukát idegesíti, ha 10 után van egy minimális mozgás. (Itt minimálisat írtam, de gondolom, a kérdező sem este 11-kor áll neki pl. palacsintát sütni,mert megkívánta.)
Most komolyan ennyi türhő van itt?
Ez az általános, hogy a szülő beleállhat a 18-at betöltött felnőtt gyerekébe, szekírozhatja, terrorizálhatja, kiutálhatja, és a normális az, hogy a gyerek menekül otthonról? Esetleg félbehagyott tanulmányokkal, szarrá ment tervekkel, kikészült idegekkel? Tényleg ez a magyar valóság? Aki így gondolja, az ássa el magát:(
El kell költözni - megsúgom: 99% azért cs.sztet mert még otthon élsz, de nem meri nyíltan a szemedbe mondani, húzz el, inkább folyamatosan piszkál.
Nálunk ugyanez ment pepitában, 21 éves koromra tudtam biztonsággal elköltözni - hogy véletlenül se kelljen visszamenni oda -, addig meg alig láttak otthon, mert inkább egyetem után még mentem diákmelóba.
Hová költözzön? Pl lakótársakkal, barátokkal, MÁS családtaghoz!!!, aki normális, nem egy idegbeteg ffej.
Megoldható, sokan elmegyünk 19-20 éves korunkban, mert a szüleink kontrollmániás idegbeteg hülyék.
És nem azért, mert én 10-kor nekiállnék főzni, hanem egyszerűen "mert azt mondtam".
#21 Az mitől hangos, ha teszem azt a kérdező elvan a szobájában magának? Engem is ilyenekkel piszkálnak a szüleim már este tízkor hétvégén, hogy feküdjek le aludni, biztos nem azért, mert hangosan olvasgatok a szobában :D
Kérdező, szerintem is költözz el, ha van rá lehetőséged, addig meg kezdj gyűjteni rá. Ahogy látom, itt nem az a legnagyobb baj, hogy apukád csesztet, hogy fél tízkor aludj
Sok szülő megbánta a gyerekvállalást, meg nem is nekik való, meg hát már támogatást sem kapnak a gyerek után.
Felkészül CSOK-os szülő generáció, akik lakhatásért bszták a gyereket, persze az "ő házuk", aminek egy részét az adófizetők dobták össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!