Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire gyakori, hogy a...

Mennyire gyakori, hogy a szülő vagy más családtag valóban megveri, vagy legalább lecseszi a gyereke/testvére/akárkije exét, ha az rosszul bánt vele?

Figyelt kérdés

Nővérem minden kapcsolatom bejelentésénél elmondta, hogy reméli jól bánik majd velem, mert ha nem, akkor így meg úgy megveri. Apám nem mindig mondta el de ő is mondott hasonlót. Nem mintha elvárnám, hogy verekedjenek, de azért érdekes, hogy ilyeneket mondanak, majd amikor tényleg helyzet van, akkor meghúzzák magukat. Legalább is amikor apámnak elmondtam, hogy az exem miket tett velem és elég rosszakat, akkor azt mondta, hogy "az ő verzióját nem hallottam, úgyhogy nem mondok véleményt". Ennek az exemnek meg a szülei hívogattak és elhordtak mindennek, a nagynénje meg egy hosszú üzenetben fenyegetőzött, hogy ha a közelébe megyek még egyszer akkor ez és az lesz. Mondjuk itt közrejátszik az is, hogy az exem szarul viselte a szakítást és mindenféle hazugságot terjesztett rólam és hittek neki.

De pl bartságnál is volt, hogy sírtam hogy egy barátnak hitt ember milyen volt velem, ekkor még gyerek voltam, és csak egy "lépj túl rajta"-t kaptam, de amikor én voltam szemét valakivel akkor az anyja egyből írt hogy mekkora g.eci vagyok.

Ti mit tapasztaltok? Üres szavak amik jól hangoznak, vagy tényleg a védelmükre kelnek?

2023. okt. 9. 14:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Èn ilyet csak a fekete szereplős, vagy hillbilly karakteres filmekben hallottam.

Előben mèg soha

2023. okt. 11. 09:29
 12/12 Furfangos Frigyes válasza:
100%
Édesapám, mint legidősebb testvér, konkrétan kiosztott két nyaklevest a sógoraának, mikor megtudta, hogy kezet emelt a húgára.
2023. okt. 11. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!