Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vannak itt olyanok, akiknek a...

Vannak itt olyanok, akiknek a családi háttere jónak mondható? Semmi alkoholista szülő, maximum csórók. Sőt esetleg el se váltak a szülők, és többé kevésbé jól megvannak, szeretetben élnek.

Figyelt kérdés
2023. okt. 5. 06:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
96%
Igen. Tökéletes családban nőttem föl. Nagyszüleim közül már csak egy nagymamám él, szüleim 42 éve együtt. Anyagiakban és érzelmekben is megkaptam mindent.
2023. okt. 5. 14:20
 12/15 anonim ***** válasza:
96%
A válást leszámítva nálam is stimmel minden. Sőt, igazából felnőtt koromban váltak csak el a szüleim, így a gyerekkorom az teljesen ideális volt ilyen szempontból
2023. okt. 5. 15:06
 13/15 anonim ***** válasza:
84%
Én sem panaszkodhatom a családi hátteremre, szűkös de szép gyerekkorom volt (háború utáni évek). Most is nagy szeretettel gondolok a szüleimre, akik már nem is élnek.
2023. okt. 5. 20:26
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2023. okt. 7. 21:12
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát mi az a jó háttér...

Apám jól keresett mindig amióta élek, anyám volt, hogy nem dolgozott, de nem voltak anyagi gondjaink akkor sem. Nem függők semmiben. De nem szerettek megfelelően, volt kézeljárás is, de leginkább lelki terror.

2023. okt. 9. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!