Mit gondoltok arról a szülőről, aki zsugori?
1. Tanuld meg beosztani a pénzed.
Ha fos a munkád, a fizetés akkor tegyél érte, hogy jobb legyen. Ez az élet.
2. Legtöbb esetben akkor nem ad a szülő amikor pontosan tudja, hogy a gyereke hülyeségre bssza el a pénzt..
3. Felnevelt, kirepültél. A szülőnek joga van élni, a pénzével belátása szerint cselekedni, nem bankautomata.
Ő már megdolgozott azért amilyen van, és most élvezheti.
4. Nem neten kell szídni a szülőt, hanem magadat össze kapni.
Felnőtt vagy és dolgozol. Ennek ellenére kölcsönkérsz. Vagy az igényeid nagyok, vagy a fizetésed kevés, vagy csak nem tudod beosztani a pénzed. Ezek szerintem a te hibáid.
Szüleidet zsugorinak állítod be, közben meg te vagy a kunyeráló hiéna.
A szüleid anyagi helyzetéhez nem sok közöd van.
Ha dolgozol, miért kellene a szüleidnek pénzelnie? Továbbá az sem az ő bajuk, hogy nem tudod beosztani a pénzt.
Én sem milliókat kerestem, 200-at SEM, mégsem kellett soha kölcsönkérnem, mert tudtam, meddig mehetek el anyagilag, ami még nem vág földhöz. Ennyi.
De ha neked dolgozó emberként állandóan mást kell lehúzni, ott valamit nagyon szrul csinálsz.
Szánalmas vagy Kérdező. A szüleidet állítod be gonosznak mert nem adnak neked pénzt.
Sajnálom a szüleidet hogy ilyen gyerekük van. Remélem a szüleid öreg korukra eladják a vagyonukat és elutazgatják az összegyűjtött pénzüket!
Én azt gondolom az ilyen szülőről, hogy az életre nevel. Ott is magadra vagy utalva, ha nem keresed meg a pénzt, akkor nem lesz, ennyi. Vagy azt szeretnéd, hogy szidjuk kicsit apádat/anyádat, mert nem vett neked gyógyszert, mikor gyerek voltál?
Felnőttél, innentől magadnak kell rendbe tenni az életedet, nem mutogatni másra, hogy miatta nem sikerül eltartanod magad. 2 ingyen szakma + 1 ingyen szakképesítés mindenkinek jár ma Magyarországon. Tanulj olyan szakmát, amiből jól megélsz, és nem kell majd kölcsön kéregetni. Munka mellett nehéz? Igen, nekem is az volt, de változtatni akartam és megtettem. Munka mellett letettem estin az érettségit, majd a burkolóit, és ma kényelmesen élek a fizetésemből. Mindezt úgy, hogy egy forinttal nem támogattak a szüleim.
Senki nem fogja megoldani az életed, neked kell megtenned.
Kérdezö:
"Hatalmas a fantázia, ha rosszindulatró és hibáztatásról van szó. Tipikus ősmagyar mentalitás."
Nem érzed, ez mennyire igaz RÁD NÉZVE a kérdésed alapján????
"Az úgy megvan hogy 500 ft-ot sem adott nekem sosem?"
Szerintem az a szánalmas, hogyha valakinek 500,-Ft-ot is kölcsön kell kérnie, mert ennyire élhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!