Másnak is azt hitte az apja hogy csajozógép lesz aztán mégsem?
Figyelt kérdés
Hát az enyém benézte, lehet az ő korában ő az volt, de ki kell ábrándítsam hogy nem vagyok az, valószínűleg nem is leszek. Ilyen kis incel keci vagyok aki a kutyának sem kell, egyébként a z generációs társkereséssel kapcsolatban az idősebb generációnak irreleváns a véleménye, nem látnak bele. Ilyen elcseszett világot élünk ahol kertitörpe lányok is 185 magas palit akarnak és még sorolhatnám. Nekem erre semmi motivációm. 23f2023. szept. 30. 19:35
1/15 anonim válasza:
Könyörgöm ne tekints magadra incelként, nagyon gáz xdd
Amúgy tesómra is azt hitte apám, hogy majd nagy csajozógép lesz amúgy meg meleg xddd
2/15 A kérdező kommentje:
Amúgy meg biszex vagyok és apám elfogadja, grindről tudnék valakit fogni csak még le akarom adni a tulsúlyt és megoperáltatni a fitymaszűkületem.
2023. szept. 30. 20:21
3/15 A kérdező kommentje:
1.Sz'rnak a fejemre nagy részt szóval jah incel vagyok, aki meg nem az nekem nem kell.
2023. szept. 30. 20:22
4/15 anonim válasza:
Na és most jobban érzed magad, hogy kipanaszkodtad magad?
5/15 anonim válasza:
Apu óriási csajozógèp volt még az öccse is, több mint 100 lánnyal volt együtt mielőtt 20 évesen megházasodott.Öccse az 300-ig tudott menni.Rengeteget hazibuliztak màr a 70-es években.
Èn messze estem a fàtól.Sógorom csesztetett is vele 15 évesen,hogy ő ennyi idősen már kefèlt javában.
Na a fia az unokaöcsèm több mint 20 de barátnője mèg nincs ,már aggódnak is miatta.
6/15 anonim válasza:
Tehát egy törpe,dagadt fitymaszűkületes biszex incel vagy???Nemár..ez nagyon gáz kombó.
7/15 anonim válasza:
Minden apa ezt hiszi a fiáról
8/15 anonim válasza:
Kezd a fitymaszűkülettel mert a halszagú fasz kib. undorító
9/15 Darius- válasza:
Azt nem lehet előre tudni, aki ebben hisz előre, az magából vagy esetleg a többségből kiinduló idióta.
10/15 anonim válasza:
Abban az időben más volt a mérce.
Ma nagy eséllyel apád se lenne csajozógép.
Nézd meg a 90es, 2000es évek filmjeit.
Abban az időben mi, ki számított jó pasinak és ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!