Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők ti lépnétek ebben a...

Szülők ti lépnétek ebben a helyzetben vagy “ nem vennétek komolyan “?

Figyelt kérdés

Tegyük fel van egy 19-20 éves lányotok,akinek a szobájában egyre több alkohol italt tartalmazó üres üvegeket találtok(főleg vodka).Minden hétnek a végén bejelenti azt,hogy megy a haverokkal inni,és reggel a maradék italt megissza.

Egyeseknek ez nyílvánvaló,hogy út az alkoholizmus felé és lépni kell,viszont olyan véleményekkel is találkoztam már,hogy “majd kinövi” “fiatal még”

“majd ha dolgozik nem iszik”

Ti mit tennétek akkor ha ez lenne nálatok a helyzet?

Nem én vagyok a szülő,én csak meghallgattam egy eféle panaszkodást

2023. szept. 29. 10:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
#10 azok az üvegek allitolag nem a hétvégi bulikbol maradnak meg
2023. szept. 29. 14:28
 12/18 anonim ***** válasza:
82%

Jaha!:D

Hát az már kva kínos.

Eddig azt hittem hogy a buliból megmaradtat mindig hazahozza és otthon megiszogatja... ami szintén nenm túl jó, de ha arról van szó. hogy csakúgyba piálgat....

Számomra az alkoholfogyasztás egyetlen elfogadható módja a szociális ivás.

Aki egyedül iszik az azér tiszik, hogy bóduljon. Ez pedig pszichés problémákat jelent, mert az nem normális, ha valaki nem érzi jól magát józanul.

2023. szept. 29. 14:36
 13/18 A kérdező kommentje:
Igen.Kb ugyanezt mondtam én is..ebből még nagy bajok lesznek.A régi haverjai akik csak buliban isznak,el lettek hanyagolva.Azokkal beszél már csak akik nagy italosok és drogosok.Azt mondták beszéljek a fejével,bár nem tudom mennyire tudnék hatásos lenni.Amugy egy tök értelmes és intelligens lányrol van szó,aki kerüli a balhét és éretten gondolkozik,bár az utobbiban már nem vagyok biztos.
2023. szept. 29. 15:02
 14/18 anonim ***** válasza:

Szóközöket tegyél már.....

Amúgy meg 4 üveg egy lánynak, attól egy férfi is kész lenne.

2023. szept. 30. 03:28
 15/18 A kérdező kommentje:

Ki nem tesz szóközt ?

Amugy meg,hogy pontosan hány üveg,azt nem tudni

2023. szept. 30. 12:49
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
#13 kérdezd meg mit kompenzál ezzel, mit akar elfelejteni. A legtöbben azért isznak mértéktelenül, mert nincs vagy nem hatásos kezelési módszerük van és úgy érzik a problémák túlmutatnak rajtuk.
2023. szept. 30. 14:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Hívjátok már be egy jó zöcsire, ne hagyjátok kallódni!
2023. szept. 30. 14:55
 18/18 A kérdező kommentje:
#17 hogy mire ?
2023. szept. 30. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!