Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elítélendő, ha valaki nem...

Elítélendő, ha valaki nem szereti a szüleit, de az anyagi támogatásukat elfogadja?

Figyelt kérdés

Úgy, hogy az illető egyetemen tanul, nappalis. Annyira nem tudom, hogy mi a háttere annak, hogy nem szereti őket, nem sokat beszél róluk. Néha megemlíti, hogy mennyire utál hazalátogatni, de azt meg nem lehet, hogy soha hazanemmegy a kollégiumból, de a pénzt meg elfogadja.

Nekem ez kicsit fura, fejben nem tudom hová tenni.

2023. szept. 23. 14:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

10!

A főnököd azért ad neked pénzt, mert dolgozol neki

2023. szept. 24. 06:23
 12/15 anonim ***** válasza:
26%
Igen, így születnek a golddiggerek
2023. szept. 24. 07:21
 13/15 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem ez borzasztó dolog. Sajnos én is ismerek hasonló személyt. Az illető elképesztő módon nem bírja az apját és nagyon tiszteletlenül is beszél vele, pedig az nagyon sokat dolgozik meg tesz a gyerekeiért, soha semmi rosszat nem tett, sőt…. és még sincs semmibe nézve. A pénz meg a segítség az jó persze.

Az ismerősöd is hasonlóan “szépen beszélhet a szüleivel, gondolom én.

2023. szept. 24. 13:36
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Van, aki úgy van vele, hogy fájdalomdíjként elfogadja, ha teszem azt, miattuk szar gyerekkora volt és állandóan ekézte valaki.
2023. szept. 24. 22:22
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Anyám soha nem volt otthon, mert faszijai voltak, meg barátnőzött. Apám egy otthon piálós, mindennap bebaszós de a légynek nem ártott. Nagyszüleim neveltek jóformán.

A szüleim állami cégnél felső vezetők. Anyám havonta, 2 havonta elvisz plázázni, meg üzletekbe, nem vagyok szívbajos, ő fizet mindent. Apám meg ide adta a 4 éves autóját, mert ő most vett egy újat zsebből 20 misiért.

Tavasszal fogja állni apám a lakásom felújítását, már megkötötte a szerződést egy céggel, februárban kezdenek. Addig albérletben fogok élni (kb. félév), apám fizeti.

A fizetésemet (ami nem rossz) szinte a 80% félrerakom és utazgatok belőle.....

2023. okt. 1. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!