Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyák mennyire közvetlen s jó...

Anyák mennyire közvetlen s jó a kapcsolat közted s ?

Figyelt kérdés
Lányod barátnőivel mennyire jó a kapcsolatod ? Úgy érzed hogy barátnői menőnek tartanak. Vagy inkább “jaj anyu már ciki” kapcsolatod van velük ?

2023. szept. 21. 13:12
 1/4 anonim válasza:
68%
Az én lányom még csak két éves ebbe nem tudok nyilatkozni. De amikor én voltam 14-15 anyát a barátnőim barátnőnek tekintették. És nagyon sok dolgot beszéltek meg vele, szerelmi tanácsok ilyenek. Van akivel a mai napig beszélnek telefonon és ha valami bajuk van anyát hívják fel tanácsért, pedig már 25-26 éves mindegyikőnk.
2023. szept. 21. 13:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
13 múlt a lányom. A barátnői ismernek és van amelyikkel szorosabb a kapcsolatom. Azonban nem vágyom rá, hogy menőnek tartsanak vagy elismerjenek. Ők gyerekek, én felnőtt vagyok és bármennyire is tudunk pl együtt bulizni, azért mindenki tudja a határokat.
2023. szept. 21. 15:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a elgtöbb esetben emgmarad a köszönök és max vlaszolok viszony a barátok / barátnők szüleivel.
2023. szept. 21. 21:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Miért kellene barátnőnek tartaniuk? Ők 12-13 éves kislányok, én felnőtt nő.

Néha beszélgetünk egymással, amikor úgy alakul, plusz nem bizalmaskodhatnak velem, és sok mindent nem engedhetnek meg maguknak, mert nem vagyunk kortársak, de ezt tudják.

Ha valamit esetleg elmondanak vagy a lányomtól megtudok róluk, nem megyek a szüleikhez, amíg úgy érzem, nem kell tudniuk a dologról pl. apróbb csínyek.

2023. szept. 22. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!