Nincs anyukam es vagyom egy potanyara, hogy talalhatnek?
Figyelt kérdés
Nincsen anyukam mar reg ota, egy ideje nagykoru is vagyok, de nem tudok tul lepni rajta, hogy nincs az a biztos pont es szeretet a hatterben, ami gyerekkoromban volt. Hiaba a baratok, a parkapcsolat, en mindig visszavagyom anyahoz, aki nem letezik. Van sajat eletem, karrierem, kapcsolatom, barati korom stb., meg is hianyzik az anya-lanya kapocs. Tudjatok, arra vagyom, hogy kaja recepteket kuldozgessunk egymasnak napkozben, ha van egy otletem, itelkezes nelkul meghallgasson, hetente atmehessek hozza es csak ledolhessek a kanapera, amig o sut vagy takarit vagy teszi a mindennapi dolgat es beszelgessunk, arra vagyom, megoleljen egy anya ugy igazan szivbol, ne mint egy barat, arra vagyom azt mondja, gyere kislanyom, elkiserlek vasarolni es megmondja mi all jol, vigyazzon a kisallatomra, amig nyaralok, megkerdezhessem normalis e ha valtozott a mensim, karacsonykor sajat keszitesu sutit sussunk egymasnak es egyutt menjunk diszeket venni az Ikeaba, vagy egyutt valasszuk ki az ajandekokat masoknak. Ezeket sosem kaptam meg egy anyatol es nagyon vagyom ra. Lehet nevetsegesen hangzik, de szeretnek talani egy 40-50-es not, akinek nincs gyereke vagy nem lehetett, tul messze lakik stb. es o is vagyik egy ilyen kapcsolatra. Letezik akar olyan oldal, mint egy tarskereso, csak potanya kereso? Ha angol, az sem gond, sokkal jobb ha tavolrol szeret valaki, mintha egyaltalan nincs anyukam. A legjobb lenne itt talalni valakit, aki szinten vagyik ra, barcsak lenne lanya, de fogalmam sincs, hol vagy hogy keressek anyat. Persze olyan embert szeretnek, aki nem probalkozik penzzel lehuzni, mert az amugy sincs, viszont nekem sincs szuksegem ilyesmire, annyi mindig van, hogy ne masra szoruljak. Ugy erzem, nem halhatok meg anelkul, hogy nem tapasztaltam meg ezt a szeretetet.2023. szept. 7. 01:22
11/14 anonim válasza:
Szia nekem meg egy lánytesó jött volna jól mindig is , ugyanezekkel a dolgokkal , de két fiú tesóm lett. De az élet megajándékozott egy kislánnyal. Ha neked egy nővér is jó lenne írj nyugodtan
13/14 anonim válasza:
Az a baj ezzel, hogy a bizalmas kapcsolathoz idő kell. Egy idegennel nem lesz olyan a kapcsolatod, mint egy anyával, csak ha ő nevelt fel.
A gyerekteleneket meg hagyd, nekem azért nincs, mert pont nem hiányzik az anyaszerep, amit leírtál. Épp anyucikákat kéne keresni.
14/14 anonim válasza:
De nem minden gyerektelen azért gyerektelen, mint te. Van, akinek pont ezért lett fogadott lánya / vagy unokája, lásd Esztergályos Cecília.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!