Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mániákus hazudozó szülőt...

Mániákus hazudozó szülőt hogyan lehet lebuktatni, elérni, hogy megtörjön?

Figyelt kérdés
Az életem múlik rajta, meg az életemet tette tönkre ez a nő és most hazudik.
2023. aug. 25. 10:28
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Ne is haragudj, de te beteg vagy??? El nem tudom hinni, milyen betegagyú őrültek szabadultak erre az oldalra, vagy esetleg ugyanaz az egyy idióta írogatja mindent. Feküdj be te a pszichiátriára! Mi van?? Az elején még azt hittem, hogy normális válasz lesz.

Agresszív meg a jó édesanyád, ha valaki, akkor pont én nem vagyok az.. Eszem eldobom.

2023. aug. 25. 16:35
 22/30 anonim ***** válasza:
71%

"Agresszív meg a jó édesanyád, ha valaki, akkor pont én nem vagyok az.."

🤣😂🤣😂🤣 kiégtem 🤣😂🤣😂🤣

2023. aug. 25. 16:38
 23/30 A kérdező kommentje:
Égjél 🤣🤣🤣
2023. aug. 25. 16:39
 24/30 anonim ***** válasza:
80%
Áh, egy picit sem vagy agresszív 😀 olvasd vissza milyen válaszokat adsz. Bocs, ahhoz kell egy fajta intelligencia szint is 😀 na jó ordibálást meg veszekedést így péntekre.
2023. aug. 25. 16:41
 25/30 A kérdező kommentje:
Te kötözködsz, belém kötsz, TÖBB PROFILRÓL, válogatott sértéseket írsz, NEM A KÉRDÉSRE VÁLASZOLSZ, provokálsz, ilyeneket írogatsz, hogy menjek a pszichiátriára és társai. Már ne is haragudj, tudom, hogy a neten nagy arcnak hiszedsz magad, hogy névtelenül trollkodhatsz és ez a szórakozásod, de ez több, mint sok. Az ilyen szerintem a valóéletben is így viselkedik, döl belőled a rosszindulat. Ordibálást meg még nem tudom, mig képzelsz be, azt tartogasd a körülötted kevőknek! Bár az ilyentől menekül mindenki! Azg mondja, ő az intelligens, beszarás 🤣🤣🤣
2023. aug. 25. 17:16
 26/30 anonim ***** válasza:
66%
Neked üldözési mániád van...
2023. aug. 25. 17:27
 27/30 A kérdező kommentje:
Könyörgöm fejezd már be, hányadik ilyen választ írod?
2023. aug. 25. 17:39
 28/30 anonim ***** válasza:
81%
Az fel sem merül benned kérdező, hogy nem egyetlen egy ember írja ezeket a válaszokat? Miből gondolod, hogy csak az az egy és más nem gondolhatja hasonlóan?
2023. aug. 25. 17:41
 29/30 A kérdező kommentje:
Gondolom a Moderátor IP cím alapján úgyis látja majd! Csá
2023. aug. 25. 17:47
 30/30 anonim ***** válasza:
60%
Sehogy
2023. aug. 25. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!