Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vennétek a gyereketeknek...

Vennétek a gyereketeknek mégegy autót, ha részegen totálkárosra töri az előzőt?

Figyelt kérdés

Egyszer már anyám autóját is széttörte, mert driftelgetett vele, majdnem megölt engem is.

Én nem kaptam egy autót se. Pár éve vettek neki egyet 4 milláért, mert ő a kedvenc. Tavaly elkezdett fizetős prostihoz járni, lopott, hogy fizetni tudja, hiteleket is vett fel, folyamatosan belement másokba, majd egyik nap pont tőle jött és részegen totálkárosra törte. De gyorsab elhúzott a helyszínről, nehogy kiderüljön, hogy részeg volt és elvegyék a jogsiját. Majd 2 hét múlva kapott apucitól egy ugyanolyan autót. Le se volt cseszve.

Hadd ne mondjam, hogy nekem hogyan esik ez. Aztán "neked minek autó, ott a busz". Neki meg azért kell, hogy prostizzon. Azóta csak úgy pörögnek a százezrek neki prostizásra anyám pénzéből, mint ha 10 Ft lenne. Kb. 10 millás kárt csinált a prostizással. Apán meg röhög rajta... Olyab szinten elszállt, nagyjépű, hogy szóba sem lehet állni vele... De ráadásul anyám évek óta nem vett magának semmit, de öcsémnek cigire, piára, prostikra elmegy lassan minden pénze. Arról nem beszélve, hogy ha részegen másba megy bele, nem villanyoszlopnak? Aztán nemhigy leceszi, hanem vesz neki újat. Ő apám kiskedvence, engem meg ver, anyám meg azt csinálja, amire utasítja.

2023. aug. 24. 10:45
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
#29 Nekem nincsen autóm.
2023. aug. 24. 12:15
 32/47 anonim ***** válasza:
100%
Nezd kerdezo, ha nagykoru vagy, olyan NINCS hogy nem engednek elkoltozni. NEM LETEZIK. Megfogod magad, elcuccolsz, ennyi. Felnott emberkent senkitol nem kell engedelyt kerned.
2023. aug. 24. 12:22
 33/47 anonim ***** válasza:
96%
Nem vennék, de neked nem is az a bajod, hogy neki igen, hanem hogy neked nem. Jelen esetben elég nagy különbség
2023. aug. 24. 13:06
 34/47 anonim ***** válasza:
0%
Neked miért nem vették még autót? Olyan kis elektromosat, mint a hasonló ovisoknak is van.
2023. aug. 24. 13:10
 35/47 A kérdező kommentje:

Azt csak hozzátettem, hogy én egyet sem kaptam, pedig megígérték, mikor az elsőt vették neki.

Nem itt a nagyobb baj az, hogy ilyet elnéznek neki és ilyen közbeszélyes nagyképű köcsögöt visszaküldenek az útra, meg úgy tesznek, mint ha mi sem történt volna. Pedig szerintem ilyen esetet még a legmegengedőbb szülő se nézne el. De egy évek óta alkoholista apának majd az gond legyen, ha a fia is iszik?

2023. aug. 24. 13:11
 36/47 anonim ***** válasza:
82%
Konkrétan elgondolkoznék hogy akarom-e tartani a kapcsolatot egy potenciális gyilkossal a jövőben.
2023. aug. 24. 14:32
 37/47 anonim ***** válasza:
94%
Fognám a cuccom és költöznék, de előtte elmondanám anyáméknak, akkor se számítsanak rám ha a hülyegyerek börtönbe vagy hullaházba kerül és őket kéne ápolni vénségükre.
2023. aug. 24. 16:00
 38/47 Darius- ***** válasza:
100%
Nem vennék elsőt sem, mivel rossz emlék köt az autókhoz, én is okoztam balesetet, habár nem az ital volt a gond. A statisztikák szerint a fiatalok több balesetet okoznak , ez gondolom a tapasztalat hiánya miatt lehet vagy a felelőtlen magatartás miatt, ezért nem támogatom azt sem, hogy 17 évesen már lehessen vezetni.
2023. aug. 24. 18:35
 39/47 anonim ***** válasza:
93%

A szülők helyében elzavarnám dolgozni a részeges barmot, több pénzt meg nem adnék neki. Ha venni akar bármit is a későbbiekben, dolgozzon meg érte maga. Azon is elgondolkoznék, hogy vajon mit csesztem el ennyire a nevelésben.

A te helyedben meg minél előbb elköltöznék a családtól.

2023. aug. 24. 18:40
 40/47 anonim ***** válasza:
100%
Ez érdekes egy olvasmány lett a végére.
2023. aug. 24. 23:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!