Hogy cigizzek itthon reggel az erkélyen a kávéhoz ha apám is itthon van mert szabadságon van, de ő nem engedi, hogy szivjam csak anyám engedi?
Figyelt kérdés
Hiába vagyok nagykoru, 19 éves, apám kijelentette hogy amig itthon lakok addig nem cigizhetek hiába az én pénzembol veszem akkor sem szivhatom.
Kávé mellé nagyon jol esik és csak 1 szálrol van szo, de még igy se egyezik bele hogy szivjam. Mit tegyek, hogy elfogadja, hogy dohányzom? Másnak már 14 évesen a saját apja veszi a cigit és egyut gyujtanak rá... Jo nekik!
2023. aug. 19. 21:34
12/16 anonim válasza:
míg náluk laksz, igen az ő szabályaik szerint kell játszanod, vagy szépen elköltözöl, ennyi.
13/16 anonim válasza:
Fogod a kis kavedat és lemesz a ház elé vele cigizni. Ennyi.
14/16 anonim válasza:
a "pénzed" honnan származik? zsebpénz, tehát a szuleid adják? vagy diakmelo? ha az első akkor van joguk a beleszólásba, ha a második: ha már ilyen fiatalon ilyen talpraesett ambiciokkal rendelkezel, hogy azért már ki-ki kacsintgatsz a felnőtt élet világába, hagyd ott a tanulmányaid szerezz állandóbb melót olyan lesz amilyen nézd ki a legolcsobb albit az is olyan lesz elsőre amilyen, de el kell kezdeni valahol, és legalább minden reggeled a szaros melódban indulása előtt a penészes és omladozó vakolatos fal mellett, vagy az éppen félig szakadni készülő rozsdás nyikorgós erkélyeden rágyujthatsz kávé mellé nyugodtan úgyhogy egy lélek se fog zavarni... te dönthetsz hogy befolyásolja e az életed a függőség, vagy hálás maradsz a szüleidnek és legalább amíg alád raknak mindent tekintettel leszel rájuk.
15/16 anonim válasza:
Ki kell menni a lakásból a szabadba, távolabbra.
16/16 anonim válasza:
Hát szerintem esély nincs rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!