Szülők! Mit szólnátok ha a fiatok barátnőjének karika lenne az orrába?
Szülőként mondom, két felnőtt lánnyal, és még olyan elvetemült is vagyok, hogy festetem a hajam.
Nem kell beleszólni, attól még lehet rendes, tisztességes, nem ez alapján kell megitélni.
Ő dolguk. Nekünk már nincs beleszólásunk, max, ha kérdeznek. Mondjuk, akkor is lehet finoman fogalmazni.
19-es: Elég buta lehetsz te is, ha azt gondolod, hogy minden tetovált, piercinges, festett hajú lány/nő hülye.
Kérdező, nekem is van piercingem, tetoválásom, festett hajam, és rockzenét hallgatok. Lányom van, még kiskamasz, nincs barátja, de kicsit sem érdekel, milyen külsejű fiút hoz majd haza. Szóval, tőlem lehet diszkós, túl szűk/túl bő gatyás, a lényeg a személyiség lesz, és hogy a lányommal hogy bánik. Nem értem, a külső miért szempont, nem én akarok összejönni vele:-) Amúgy meg simán lehet vki szar ember jófiús/konzervatív külsővel is.
Mit bánom èn!
Csak ne legyen egy csalfa quurva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!