Szülő nem sokba veszi a gyermeke képességeit, és nyugodtan nem lehet vele beszélni?
Kissé rossz hangulatban vagyok és ezt kifelé is mutatom, a szülő úgy vette, hogy rá haragszom. Mondtam, hogy nem rá.
Mondtam, hogy már elegem van a munkakörülményeimből, akkor jött a válasz, hogy ki mondta, hogy itt legyél, jelentkezz amerre akarsz, menjél el gyárba meg boltba.
Nem tudod te mi a munka.
Irodában dolgozom egyébként. Nekem ez a képességeim leminősítését jelzi, miért menjek gyárba, ha értelmes ember vagyok, igaz egy érettségi plusz OKJ. Miért nem lehet azt mondani, keresgélj lányom intenzívebben, addig kibírod ott.
Aztán már nem tetszett neki ahogy ebédelek.
Meg hogy szüljek 2 gyereket és 6 évig nem kell ott dolgoznom és majd hordhatom őket biciklin. Gondolom azért, mert még nincs jogosítványom.
Nem baj, arra jó volt ez a mostani "beszélgetés", hogy még jobban tudom, semmi köze a dolgaimhoz és az életemhez.
Bocs, ha nincs munkád diplomával, akkor keresni kell olyan helyet, ahol alkalmaznak, nem nyávogni.
Nekem sem volt, elmentem egy gyárba. Belehaltam? Nem, de legalább volt pénzem és nem haltam éhen ;)
Megjegyzem 1,5x annyit fieztett, mint naaagy diplomás állásom aztán :D
Köszönök én előre, de sokszor halk, morgós a visszaköszönés, legalábbis úgy érzem. Várni kell még megszólal, mert abból tudom, hogy oké minden.
Nem tartom beképzeltnek magam, de ha bánt valami és alapvetően nem hallgatnak meg, akkor magamban zsörtölődök, mert ez lesz belőle.
Nem nézem le a gyári munkát, ők is ott dolgoznak, ezért is tudhatják milyen.
De azt gondolom, nem muszáj tűrnöm, hogy egészségre káros helyen dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!