Szülő nem sokba veszi a gyermeke képességeit, és nyugodtan nem lehet vele beszélni?
Kissé rossz hangulatban vagyok és ezt kifelé is mutatom, a szülő úgy vette, hogy rá haragszom. Mondtam, hogy nem rá.
Mondtam, hogy már elegem van a munkakörülményeimből, akkor jött a válasz, hogy ki mondta, hogy itt legyél, jelentkezz amerre akarsz, menjél el gyárba meg boltba.
Nem tudod te mi a munka.
Irodában dolgozom egyébként. Nekem ez a képességeim leminősítését jelzi, miért menjek gyárba, ha értelmes ember vagyok, igaz egy érettségi plusz OKJ. Miért nem lehet azt mondani, keresgélj lányom intenzívebben, addig kibírod ott.
Aztán már nem tetszett neki ahogy ebédelek.
Meg hogy szüljek 2 gyereket és 6 évig nem kell ott dolgoznom és majd hordhatom őket biciklin. Gondolom azért, mert még nincs jogosítványom.
Nem baj, arra jó volt ez a mostani "beszélgetés", hogy még jobban tudom, semmi köze a dolgaimhoz és az életemhez.
Pont hogy nem mondta, hogy keresgéljek intenzívebben.
Nem azt kellene mondani az egyébként jó képességű gyerekének, hogy menjen gyárba meg boltba.
Igenis rosszul érint, hogy a főnököket nem érdekli a munkakörülmény, más irodai dolgozók miért ülnek normális körülmények között?
Én csak ilyenre vágyom, viszont nehéz a munkakeresés.
Rossz, hogy igényelném a normális lelkizést, nem hangosan kellene lekiabálni a másikat, dehàt ez változni már nem fog.
Igaz, hogy diplomás emberekről mondom most, de van ahol még a nagymama is izgul azon, hogy az unokát hová veszik fel egyetemre, tanácsol, keresgél az interneten arról, hogy milyen tantárgyai lesznek, szegény gyerek, lehet nem ezt kellett volna választania stb.
Amúgy pont, hogy ez a szülő az, aki, mikor hazamegyek alig hallhatóan köszön és nem tudom, hogy van valami baja, vagy miért. Én normálisan megyek haza pedig.
Nyilván én nem beszélhetek vissza és mondhatom el a véleményem.
Szívesen mondtam volna, hogy ennyit nézel ki belőlem, hogy bolti eladó legyek?!
Lehet a jót akarja, de az nem elég, hogy odanyújtja, volt egyszer, hogy talált nekem valakit, akivel albérletet vehetek ki a tanulmányaim alatt, viszont nem jött el és nem nézte meg a helyet, bízott az általa talált személyben, mondanom sem kell, otthagytam ezt az albérletet rövidesen, mert jobbnál jobb helyeken voltunk, és megállapodtunk egyben, de az ia borzasztó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!