Igazàból nem tudom mit kellene tennem ,mert én se nagyon hajlanék rà ,ha magamról lenne szó vagy csak azért vagyok ennyire rezignàlt ,mert pàr hónapja Apukàm elhunyt és őt sem volt egyszerű àpolni ,mert ő demens volt. Elhunyta után Anyàm bejelentette,hogy neki egy ideje van a mellében egy csomó. Egy ideje az nem csak pár hónapot takar csak ő ezt titkolta. Őszinte leszek belefàradtam ezekbe a dolgokba. Lehet hogy e miatt most sokan szemétnek gondolnak de nem egyedüli gyerek vagyok és kb megin majd az lesz ,hogy én vigyem majd ezt is a hàtamon ,mert apàmnàl is ez volt úgy elmenekültek a testvéreim hogy nekik véletlenül se kelljen ápolni.Én meg itt vagyok 32 évesen nulla élettel ,mert annak idején se kérdezték ,hogy te hülye nem akarsz kiszakadni vagy mintha nekem ennyi idősen nem jàrhatna külön élet vagy szórakozàs,mintha ez lenne a dolgom vagy nem akarjàk belàtni,hogy nem kisgyerek vagyok. Jah hàt ez így baromi jó nekik azt elhiszem nekem meg nem ,mert nyilvàn baromi nem vagyok jó hangulatban mentálisan.Még ők tavaly is és idén is eljàrtak nyaralni addig én majd adják hálát hogy talán elélhetek 40 éves koromig.
Kérdező, nincs ilyen törvény, amiről beszélsz. Simán elköltözöl, és vissza se nézel, ez a megoldás. Már rég meg kellett volna tenni.
2023. aug. 16. 09:22
22/29 anonim válasza:
Igaza van valahol, ha rákos volnék, én sem akarnék kemót, mert csak szétbxa az embert, és egyáltalán nem biztos, hogy használ is.
A rokonságban 3 nőnek volt különböző rák, műtét, kemo, és 1-2 éven belül ismét visszatért, szóval kb ennyit ér a kemo. Cserébe jól legyengültek, az egyik majdnem belehalt egy szimpla egyszerű lószr vírusba...
2023. aug. 16. 10:53
23/29 anonim válasza:
Ha a szülődnek nincs jövedelme, tartási kötelezettséged az most már van. Tehát például kajával el kell lássad. De ha beteg, nem kötelező a nap 24 órájában mellette lenned. Valamit nagyon félreértettél... Vagy szarul kommunikálta a sajtó, vagy a fészbuk népe.
2023. aug. 16. 11:15
24/29 anonim válasza:
"Ha a szülődnek nincs jövedelme, tartási kötelezettséged az most már van. Tehát például kajával el kell lássad. "
Téves. A szülőnek van a kiskorú gyermek felé tartási kötelezettsége, a gyereknek nincs ilyen.
2023. aug. 16. 12:09
25/29 A kérdező kommentje:
Reggel is mondta nem tudja ,hogy akarja e a kezelést. Én nem tudom helyette eldönteni, de jó lenne most màr haladni valamerre,mert így csak őrlödik az ember.
2023. aug. 16. 12:47
26/29 anonim válasza:
Kérd meg valamelyik tesódat, menjen anyukátokkal a team re és hallgassa meg a lehetőségeket.
Utána beszéljétek meg közösen. Nulla infóval nem lehet tanácsot adni.
2023. aug. 16. 19:07
27/29 A kérdező kommentje:
Àtéttes rákja van csont,máj és tüdő valami gyógyszert fog kapni. Gondolom már sok jót nem jelent. Nem értem miért vàrta meg még a dolog ennyire elfajul.
2023. aug. 16. 19:29
28/29 anonim válasza:
Huhh ez kemény.
Ha a helyébe lennék és mondjuk kemóval nyolc hónap, nélküle meg hét amit jósolnak, tuti, hogy én se vállalnám.
Próbáld majd átbeszélni vele. Bárhogy döntsön, támogatnám.
A tesóimmal is közölném.
2023. aug. 17. 00:25
29/29 A kérdező kommentje:
Gyógyszert fog kapni most megin vérvétel meg EKG kell mennie aztàn kapott még valami tápszert mert a apám betegsége meg halála azért betett neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!