Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha mindig...

Mit csináljak ha mindig szerveznek valami programot a szuleim ezért mindig le kell mondanom a talit a barátommal? Nem akarom hogy elhagyjon ,de tényleg nincs idom mert a szuleim mostanában mindig más programot terveznek nekem!

Figyelt kérdés

pl, lekuldenek nyaralni a mamámékhoz, elvisznek a strandra, stb.. mindig beszerveznek valamit. Nincs vita alapon nem ellenkezhetek veluk hiába vagyok 18. oda kell mennem ahova ok akarják. Nem tudok talikat beszervezni és ez igy nagyon kellemetlen már. Meg mondom a palimnak, hogy mi a helyzet nem haragszik, csak már igy hogy 4-5 alkalom is le lett mondva a tali a programok miatt ez így már nagyon rosszul veszi ki magát olyan mintha én nem akarnék vele talizni.

Mit tegyek? Megbeszélni nem tudom mert apánmak egyszer szoltam errol mérges volt, hogy egyedul akarok bárkivel is talizni. Sajnos ilyen szigoruak. Anyám meg koveti mindenbe apámat szoval sajnos vele is nehéz igy.

2023. aug. 8. 07:21
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
azt mondják akkor meg vonnak mindent, telefonomat elveszik és még szigorubban fognak és adnak pofont is. Rosszul járok még rosszabul ha nem teszem amit mondanak.
2023. aug. 8. 08:04
 12/41 anonim ***** válasza:
100%

Elmentek a strandra a családoddal és ott véletlenül találkozol a barátoddal.

Remek alkalom bemutatni a szüleidnek is.

2023. aug. 8. 08:17
 13/41 anonim ***** válasza:
95%

"Nincs vita alapon nem ellenkezhetek veluk hiába vagyok 18."

Ne haragudj, de a francokat nem ellenkezhetsz. Mit csinálnak, ha nem teszed? Én már 12-14 évesen is kibújtam az ilyenek alól, ha akartam.

2023. aug. 8. 08:19
 14/41 A kérdező kommentje:
Én is kibujok de utána megvernek vagy még szigorubban fognak, mondom. Anyám a szemembe is mondta hogy engem lehet zsarolni azért teszik.
2023. aug. 8. 08:21
 15/41 A kérdező kommentje:
Meg megbizhato nem vagyok szerintuk.
2023. aug. 8. 08:21
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
Minden egyes napra van program? Ez elég hihetetlenül hangzik.
2023. aug. 8. 08:23
 17/41 A kérdező kommentje:
Minden nap. Ha meg nincs véletlenul akkor meg takarítanom kell meg szobát pakolni.. kitalálnak akkor is mindent..
2023. aug. 8. 08:24
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Pedig valamikor a sarkadra kell állnod. Vagy 40 évesen is ugyanitt fogsz tartani. Ha ilyen engedelmes leszel mindig, mert félsz tőlük, soha nem lesz bátorságod elmenni otthonról. És A mostani barátod is meg fogja unni, hogy ilyen tehetetlen vagy, meg a későbbiek is, ha lesznek egyáltalán.
2023. aug. 8. 08:25
 19/41 A kérdező kommentje:
Mondja anyám hogy mindig ad munkát feladatot mert ha nem adna csavarognék szerinte meg találkozgatnék másokkal. Undorito felfogás. Aztán még o szol le hogy nincsenek barátaim...
2023. aug. 8. 08:27
 20/41 anonim ***** válasza:
93%
Nem kérdés hogy a szüleid elmebetegek, kontrolmániásak. De ők nem fognak változni, ha te nem lépsz. Van olyan rokonod, aki befogadna? Nagyszülő például? Én ilyen körülmények közé haza se mennék. Keresnél gyorsan valami munkát, és többé feléjük se néznék.
2023. aug. 8. 08:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!