Szerintetek mit tegyek? (Bocsi helyesírási hibáért gyorsan irtam)
Szerintetek, ne keressem már apámékkal a kapcsolatot?
Sziasztok! Hosszú leszek nagyon! Ti mit gondoltok? Ne keressem apumékkal a kapcsolatot vagy mit tegyek?
Nos a történet mondom.. mindent elmondok! Apámmal és testvérével a keresztapámmal kapcsolatban is.
Apám és öccse ketten vannak testvérek!
Apám feleségül vette anyámat, Apám öccse aki a keresztapam is feleségül vette azt a nőt aki a keresztanyám (mivel apum öccse felesége így őt választottam 8 évesen mikor megkereszteltek keresztanyának mert szerettem nagyon)
Apámnak is egy gyereke született házassága alatt, az az én... keresztapáméknak is egy gyerek született az unoka öcsém...
Apamek 2010-ben, keresztapámék 2012-ben elváltak. (Apai nagyi volt mindkettő valasaban a főbünös mert uszitgatta apámat anyám ellen, keresztapámat keresztanyam ellen) ..
Apám meg keresztapam is újra nosultek. Mind ketten 10 éve élnek a második asszonyukkal... a keresztapam egy tőle 12 evvel idősebb nőt vett el, apám pedig vele egykorúat.
Mikor anyumék elváltak, jártam oda 2 évig azaz 2012ig.. utána megszakadt a kapcsolat mert apám új asszonya meg apai nagyim szidták átkoztak előttem az anyámat meg anyai nagyimat.. utána 2012-2019ig nem jártam oda. Majd 2019-ben újra felvettem velük a kapcsolatot akkor már 19 éves voltam(2000 szulettem) akkor 2019ben újra szidták anyámat az apai nagyi, meg apám asszonya sőt a keresztapám új asszonya is .. na és csúnyán beszóltam apám asszonyanak meg a keresztapam új asszonyanak (hogy kapjatok be verjem a szatokba) utána újra otthagytam őket... most felvettem a kapcsolatot 2 hete apámmal meg a keresztapámmal 4 év után ok írnak meg minden de a párjuk nemkivancsi rám mert megbantva érzik magukat amiért azt mondtam nekik hogy verjem a szajukba.. de volt oka hogy mondtam állandóan anyámat meg a keresztanyamat szidtak.. azt várják hogy bocsánatot kérjek.. mondtam oke de akkor ők is kerjenek azt amiert anyámat szidtak.. erre már nem feleltek..
Egyébként leszögezném mikor elvaltak anyámék apám gyerektartast egyszer se fizetett aztmondta neki nincs pénze.. de a második asszonyanak meg mindent megad arra van neki... a keresztapamat meg egyáltalán mióta elvaltak 11 éve nem látta a fiát...
Pedig apámnak sincs a második asszonyatol gyereke mert nem lehet neki annak a nőnek... keresztapam asszonya meg nem akar mert első házasságból 3 gyereke van.. bezzeg azokat szereti a keresztapam mindent megad nekik a fia meg nemkell neki.. pedig apámnak is csak én vagyok egy gyereke a keresztapamnak meg unoka ocsem
Szerintem kérj elnézést a tiszteletlen viselkedésért (erre az undorító stílusra nincs indok és sokat elmond rólad), s mondd meg, hogy te is vársz egy bocsanatkérést azért, mert anyukádat szidták. Keresztapád pénzügyeihez semmi közöd.
Amúgy nem értem, ilyen emberekkel minek egyáltalán kapcsolatot keresni.
Teljesen mértékben igazad van és jól tetted, hogy megvédted a szidalmazott szeretteidet.
Ezzel a csűrhével ne tartsd a kapcsolatot.
A mocskos szájú, áskálódó némberek miatt sosem lesz jó a kapcsolat.
Ennek annyi. Fogadd el.
Szerintem te is tudod a választ. Mint írtad te kereseted fel őket most is, és 19-ben.
Ha valóban szükségét érezné apád, keresztapád akkor már kerestek volna. Más részt feleslegesen mérgezed magad ilyen emberek közt.
Foglalkozz Édesanyáddal aki melletted volt, őket pedig enged el.
"...de olyanokat mondtak hogy haljon meg az anyai mamám hogy rákos legyen minden belső szerve."
Szóval egyértelműen cigány csürhe!
Mert azok átkozódnak és "A rák egye ki ezt vagy azt a részét!" a stílusuk.
Szerintem felejtősek Kérdező!
Ezért nem működnek a vegyes házasságok.
Én távol tartanám magam tőlük.
Ha képes leszel kontrollálni az indulatodat - még amikor jogos is - és nem hagyod, hogy olyan mondatok elhagyják a szádat, mint ami miatt a balhé folyik, máris kiemelkedtél ebből a körből, ahová egyébként teljesen felesleges eljárkálnod, ...mert miért is mennél?
Apád és keresztapád letojt, apád csak megcsinálni tudott, de a kötelezettségét (gyt) nem teljesítette feléd, a válás óta csak te kerested, ő nem keresett téged, a nője mocskolja édesanyádat és az anyai hozzátartozóidat, akik felneveltek és apád ezt nem csak eltűri, hanem még téged cseszeget a bocsánatkéréssel!
Nem kellenek neked ezek az emberek, mert közéjük keveredve lehúznának a saját mocskos szintjükre!
Örülj neki, hogy nem kell látnod őket, mert az életed alakulásánál ez a vonal nem jó ajánlólevél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!