Akik már nem éltek otthon, és jó a kapcsolat a szülőkkel, milyen gyakran beszéltek telefonon/látogatjátok meg egymást?
Anyukámmal minden másnap - harmadnap beszélgetünk (épp várom az első babámat és nagyon kíváncsi/érdeklődő).
Apukámtól 1000 km választ el, vele heti 1-2 alkalommal telefonálunk. Természetesen ha haza megyünk akkor vele napi szinten találkozom olyankor 😅
Látogatni két évente. 7000 km a távolság.
Beszélni van, hogy naponta, van, hogy naponta többször, van, hogy hetente egyszer. Változó. Messengert és Vibert használunk.
Havonta-kéthavonta megyek haza egy hétvégére.
Én Budapesten élek, a szüleim pedig kb. 100 km-re Szolnokon. Telefonon kb. hetente, apával kicsit ritkábban, anyával kicsit gyakrabban.
A férjem szüleiről tudok írni, én az enyémekkel nem tartom a kapcsolatot.
Velük jó a viszony, naponta-kétnaponta beszélünk, heti 1-szer találkozunk.
Az én szüleimmel 2 hetente szoktunk kb. találkozni, de nem szent az sem, mikor hogy jön ki a lépés..
Beszélgetni 2-3 naponta.
Férjem szüleivel amikor még Pesten laktunk, akkor olyan 2-3 havonta szoktunk találkozni, beszélgetni valamivel sűrűbben, pár naponta, hetente. Decemberben költöztünk ki külföldre, úgyhogy velük azóta nem találkoztunk, az én szüleim pedig 10+ éve itt élnek, tőlük 10 kmre lakunk.
Anyukàmmal naponta beszélünk
Apuval kb hetente heti 2 alkalommal.
Amîg messzebb laktunk havi 2-szer taliztunk
Most 4 km.. jelenleg anyuval heti 5-ször( átmeneti, mert újszülött van itthon)
Amúgy heti 2 alkalommal talizunk
Apuval hetente kb
Szuper a kapcsolat
Anyósomék messze laknak nagyon.
Havi -2 havi a találkozó.
Fèrjem hetente beszél vele én mikor hogy
Van h hetente vag hogy havi 2-szer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!