Miért kell ezen hepciáskodni?
Egyetemista lány vagyok, nyaranta otthon élek. Ezzel semmi gond nincs, minden nagyjából tök jó.
Én szeretek hobbiból írni, megosztani nem igazán szoktam. Szóval tegnap írtam, de kimentem mosdóba, telibe megnyitva hagytam a laptopon a word dokumentumot, mert mégis minek zárnám be arra a 3 percre. Anyám meg beleolvasott a dokumentum végébe, ahol tartottam, és teljesen kiborult miatta. Egyébként egy kifejezetten erotikus jelenetet olvasott, de semmi extra, semmi elborult fétis, meg ilyesmi.
Az a baja, hogy ha én "állítólag" szűz vagyok, akkor mégis hogy írok ilyeneket, meg elhordott mindenféle kvának, mert biztos össze-vissza dugok titokban(sztem, ha igaz lenne se tartozna rá, basszus, majdnem 21 vagyok). Meg így agresszív ordibálások között "felvilágosított" a védekezésről, meg arról, hogy neki nem fér bele egy kisbaba eltartása. Most ott tart a dolog, hogy nem szól hozzám, ha hazajövök melóból, fintorog rám, ha kimegyek a konyhába enni, amikor ott van, akkor csendes dühöngések közepette otthagy, meg ilyenek.
Miért kell ezen hepciáskodnia? Csak szerintem reagálja túl?
Kínosan érzi magát attól, hogy belelátott a fantáziádba.
Egyébként meg ott a szülői aggódás, ami a te korodat elnézve irracionális. A reakciója túlzás. Majd megnyugszik. Vagy nem, ki tudja.
#2 Vagy kitér a hitéből, hogy "olyanokat" olvas, és az lesz a következő problémája. :D
Mondjuk én azért lehet betolnék ilyen gányul megírt, terhes férfis kpop idolos yaoi fanfictiont a mutternak. Ha már idegbajos, akkor adjuk meg a módját, alapon. :D
Megmosolygtatott a mama reakciója. Kb. 9 éves korom óta írok, azóta elég sok műfajt kipróbáltam, többek között horrort is. Egy jó kis aprítós horror novellára milyen reakció lett volna? 😂
De komolyra fordítva a szót, elég aggasztó ez a reakció. 1, a privát szférádat teljes mértékben megsértette, ami elfogadhatatlan. 2, felnőtt ember vagy, törvényesen is dönthetsz a szexuális életedről, és minden felelősség téged terhel. Nyersen fogalmazva anyád befoghatja mert abszolút semmi köze hozzá. 3, olyan mintha nem tekintene felnőttnek, mintha azt hinné te nem vagy képes felelős döntéseket hozni, lásd gyerek témája, és ezért ő megteheti, hogy babáskodik feletted és nem tart tiszteletben, hiszen mit tudsz te. Nevethetünk azon hogy mekkora prűd, én is megtettem mikor olvastam a kérdést, de itt annál sokkal nagyobb bajok vannak. Le kell ülnöd vele és megpróbálni higgadtan megértetni, hogy már nem 12 vagy. Előre szólok, nem biztos hogy sikerülni fog, mert erősen kontrollmániás beütése van a mamának.
Miert nem mondod csak szimplan neki, anyu de hat sok romantikus regenyt olvasgattam a.szemeszterben estenkent es azok ilyen jelenetekkel vannak teli, es en is csak regenyt probalok irni azok mintajara. Es ne aggodj ettol meg szuz vagyok. Es nem fogok hulyeseget csinalni akkor se ha lesz kivel.
(persze elotte nezz meg par konyvet amiben tenyleg van ilyen..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!