Csak más férfi javára mondhat le az apa a jogairól/kötelességeiről?
Figyelt kérdés
Exem nem akar fizetni sem, illetve a gyermek sem érdekli őt. Már 2 éve a párommal neveljük közösen aki sajátjaként szereti. Sosem látta a kicsit, fizetni se sokáig fizetett normálisan. Szeretném ha lemondana a jogairól meg mindenről vele kapcsolatosan. Viszont még nem vagyunk nyilván házasok a párommal, de nem is szeretném még úgymond a nevére tenni. Az én nevemen van alapból a kicsi, de anno sajnos pereskedések árán elértem hogy legyen apasági. Nem akarok tőle se pénzt se semmit, csak azt hogy lehetősége sem legyen később ideállítani a jogaival.2023. júl. 31. 18:07
1/4 anonim válasza:
Csak örökbe adás esetén mondhat le az apa, ahhoz pedig a pároddal hazasoknak kellene lennetek.
2/4 anonim válasza:
Csak akkor tud "lemondani" a páros javára ha házastársak vagytok. Én ezért adtam fel át elveimet és mentem férjhez 🙈 pedig sosem akartam
3/4 anonim válasza:
Kár volt pereskedni annak idején, most nem lenne probléma.
4/4 anonim válasza:
Ha lemond róla akkor nem elsz joga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!