Egy kiránduláson mennyit szoktatok (szoktatok-e egyáltalán?) pluszban költekezni?
Ilyen az üzlet... csillog villog, a gyerek rinyál érte, szülő megveszi.
Talán a legjobb elmondani neki, hogy ezek értéktelen baromságok, és nem éri meg rájuk költeni. Talán ha nagyon éhesek vagytok és nincs más vagy találtok valami ötletes dolgot (pl. tanító jellegű játékot), akkor igen, de többnyire nem ez a helyzet.
Mi nem szendvicsezünk, ha megyünk valahova, akkor ott eszünk - iszunk, értelmes keretek között. Tehát ha Marcika már evett egy kurtoskalacsot, nem veszek 2 perc múlva vattacukrot is, csak mert meglátta és kell.
Nem fogom szendvicsekkel kínozni a gyerekemet, mikor azt én magam is utaltam gyermekkoromban.
"Nem fogom szendvicsekkel kínozni a gyerekemet, mikor azt én magam is utaltam gyermekkoromban."
A szendvics az kínzás????
7,
A kérdés nem osztalykirandulas, hanem ha q csalad megy valahova.
Mi is szendvicsezünk ha az anyagiakat nèzem megtehetem hogy mindent megteszek a gyereknek meg ott kajáljunk, de nem erre tanítjuk őket.
Hűtőmágnest szoktunk venni vagy múltkor kapott egy "krokodil fogas" nyakláncot de ilyen felesleges cuccokat nem veszek meg.
Én utáltam gyerekként, hogy bárhova mentünk, sose vettünk semmit, nem mintha olyan sok helyre mentünk volna.
De pl. minden évben kétszer végigjártuk a debreceni Mihály-napi vásárt, na az tiszta kínzás volt gyerekként, bámulni a rengeteg szép dolgot meg édességes pultot, és nem kapni semmit.
Ja de, vettünk 20 deka keksztekercset mindig, amit nem is szerettem, én csak egy darab hosszú gumicukrot szerettem volna.
Mi sem vagyunk milliomosok, nem járunk sok helyre-programra, de ha elmegyünk valahova, vagy ott eszünk, vagy ha nem, akkor is kaphatnak valamit a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!