Vajon mi lesz ebből?

Figyelt kérdés

Édes anyám 20 évesen szült engem. Nem én lennék az első gyereke de mégis én születtem meg elsőnek. Gyakran hangoztatja hogy csak a gond van velem és bárcsak meg se születtem volna. Van hogy azt mondja jobb lenne neki nélkülem. Nos, anyám és apám 5 éves koromban elváltak. Amyámmal élek, szinte mindig veszekszünk, bármit teszek mindig belém köt, bármit teszek az úgy nem jó. Összeveszünk mindig én leszek a hibás még akkor is ha nem tehetek semmiről.

Vajon én tényleg csak tönkretettem az életét azzal, hogy megszülettem? Lesz valaha is jó kapcsolatom az édesanyámmal?

Aláírom nem vagyok szent gyerek, de elvileg kevés panasz van rám, mindig ezt mondja amikor nevelőapámmal összevesznek rajtunk, hogy velük még annyi probléma nincs is.

( nem egyke vagyok, csak rám van kiéleződve a legjobban)

2023. júl. 26. 22:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz jó kapcsolatod, és ne is akarj semmilyen kapcsolatot. Az iskoláid végeztével azonnal állj munkába, gyűjtsd össze az albérleti kaucióra valót, és dobd vissza a lakáskulcsukat a postaládába.
2023. júl. 26. 22:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

"Vajon én tényleg csak tönkretettem az életét azzal, hogy megszülettem?" - Te nem tehetsz semmiről. Örülj, hogy erős és életképes vagy.

Ha mindig beléd köt, kérd meg, hogy magyarázza el, hogy mit vár tőled, tanítson, hogy hogyan lehetne valamit jobban csinálni.

Igyekezz majd hamar elköltözni és önálló életet élni.

2023. júl. 26. 22:17
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Te nem vagy hibás azért mert anyádnak 19 évesen viszketett a pun.cija.
2023. júl. 26. 22:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy tetted tönkre az életét. Ha tönkrement, azt magának oldotta meg.

Ha gyerekem születik, arról köteles vagyok gondoskodni. Akkor is, ha beteg, akkor is, ha "rossz gyerek", még akkor is, ha egy pszichopata állat, bár ez utóbbi esetben a gondoskodásba beletartozik, hogy keresek neki profeszionális segítséget. Az én dolgom felnevelni a gyereket. Ha ez nekem túl nagy teher, akkor az az én hibám.

2023. júl. 26. 22:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ideje megalapoznod a saját életed, elhetőleg külön.
2023. júl. 26. 22:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Senki sem akar megszületni.. max megszülni akarják az embert. Lehet egyszer lehet jó kapcsolatotok.. mondjuk látszólag.. de olyan igazán jó sosem lenne.

Nekem is vannak gyerekeim és bizony sok lemondással jár, minden szinten megváltozott az életem tőlük, de én szerettem volna őket és sosem vetettem (és nem is fogom) a szemükre, hogy meg se kellett volna születniük.

Anyukád egyáltalán nem korrekt.

2023. júl. 26. 22:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem te tetted tönkre az életét, hanem ő a magáét, mert olyat "vállalt", amire nem alkalmas. A te felelősséged magaddal szemben annyi, hogy felismerd, sosem lesz normális viszonyotok, és ne küzdj feleslegesen azért, ami soha nem lehet a tiéd. első leírta, mit kell tenned.
2023. júl. 26. 23:10
 8/9 anonim válasza:
Hogy érted ezt hogy "nem én vagyok az első gyereke, de én születtem meg elsőnek"?
2023. júl. 27. 19:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Ezen én is elgondolkoztam. Lehet elvetette az elotte lévő még meg nem született "gyermekeit"
2023. júl. 27. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!