Anyum 67 éves, sajnos az ő családjában a női ágon sokan rákban hunytak el, vagy mellrákban vagy petefészek rákban.
Tegnap megtudtuk, hogy 59 évesen elhunyt az unokahúga mellrákban. Sokkolta a családot, azóta anya azt szajkózza a húgomnak és nekem hogy menjünk el évente szűrésekre.
Tudom hogy félt minket, 7.es voltam mikor kiderült hogy mindkét mellemben jó indulatú ciszta van. Félünk nehogy beleessünk mi is.
A másik anyumat az is megviseli hogy miért nem szólt az unokatestvére családja hogy baj van pedig jóba voltak. Szerintem nem akartak senki terhére lenni. Szerintetek?
Oké anyu, elmegyunk minden évben, akarsz jönni velunk?
Az meg simán lehet, hogy az unokatestver nem akarta hogy tudjanak rol? Olyan jóban nem lehettek,hanem tűnt fel neki, hogy beteg, azért a mellrák nem egy pillanat alatt öl
2023. júl. 24. 19:48
2/19 anonim válasza:
"a másik anyumat" most akkor hányan vannak?
2023. júl. 24. 20:25
3/19 anonim válasza:
A rák nem egy olyan dolog, ami egyik napról a másikra hirtelen megjelenik és végez is veled. Idő kell neki. Így az 1-2 évenkénti szűrés pont jó ellene.
2023. júl. 24. 20:27
4/19 anonim válasza:
2!
Segitek: a másik, anyumat az is meg viseli....
Kihagyta a vesszőt
2023. júl. 24. 20:28
5/19 anonim válasza:
Úgy, hogy elmentek évente szűrésre, mint ahogy ő is, és ismertetitek vele az eredményt. Nem értem, mi a kérdés. Ha nincs a családban haláleset, akkor ti ezt az alapvető, magától értetődő dolgot nem csináljátok?
2023. júl. 24. 21:11
6/19 anonim válasza:
Menjetek szűrésre. Persze, ha nem vagytok még 45 évesek, akkor kérdés, hogy ki tudjátok-e fizetni.
2023. júl. 24. 21:43
7/19 anonim válasza:
45 alatt is elmehet beutalóval.
2023. júl. 24. 21:55
8/19 anonim válasza:
Csak nem kap.
2023. júl. 24. 21:56
9/19 anonim válasza:
Egy normális háziorvos ad, mert munkaköri kötelessége a betegei egészségvédelme. Aki nem normális, azt ott kell hagyni.
2023. júl. 24. 22:01
10/19 anonim válasza:
Szűrés csak 45 éves kortól van TB alapon. Nem adhat beutalót az orvos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!