Érzelmileg abúzív szülők, folyamatos lelki terror, mit tehetnék?
Kb. fél év múlva fogok tudni elköltözni a szüleimtől.
Az érzelmi és lelki terror egészen kicsi korom óta zajlik. Semmit nem számít a véleményem, ha kérdezek valamit akkor hátat fordítanak és kimennek a szobából. A lényeg, hogy nem lehet önálló véleményem, minden nap kapok kritikát az alakomra, az öltözködésemre, a hajamra, és mindenbe beleszólnak: ezt egyed, egyél még, még, még, hova mész, miért alszol már most, miért ez, miért az, kivel találkozol, mikor jössz, stb.
Egész nap problémáznak, ha én sikert érek el a tanulmányokban az nem érdekli őket, de az egész városnak dicsekedve van, hogy a lányuk gimnáziumi első és ilyen büszkék rám.
Kiskorom óta rengeteget hányok a stressztől, otthon remegek, nem alszom, szédülök. Van egy testvérem, akitől szexuálisan félek, és ez sem érdekli őket. Bújkálok otthon.
Most, hogy nyár van, minden nap elmegyek otthonról a szünetben különböző helyekre, könyvtár, stb, viszont 6 kilót fogytam, és rohamosan romlik az állapotom. Gyenge vagyok, kialvatlan, szédülök, és nagyon magas a pulzusom, és ez sem érdekli őket. Hiába motiválom magam a költözéssel, azt érzem megdöglök.
Hogy lehet erőt szerezni ha már most kiégtem és nincs mellettem senki? Barátaim sincsenek, se rokonok, senki. Isten van, akihez minden nap imádkozom, hogy ez a terror szűnjön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!