Mit tudok tenni?
Az a baj, amit szégyellek, hogy anyammal a beszelgetesek horrorisztikusak lettek, mindent ezerszer újra es újra kell mondani, ramfogja, hogy nem igaz mert nem mondtam, tagadja hogy baj lenne, es ezzel meg jobban idegesít
Sajnos őrületesen ideges tudok lenni, amikor nez bambán es mindent ujra es ujra kell mondani. Érzem sajnos hogy szet tudnam mar rúgni azt a hulye fejet.
Tudom nem szep, es mondom is magamnak hogy legyen turelmem ahogy biztos neki is vlt valamennnyi, ameddig felnevelt, es muszaj turelmes legyek es hibásnak erzem magam.
Persze nem bántom soha es nem nyúlnák sose hozza, csak azt erzem hogy ideges vagyok rá.
En nagyon szeretem ha figyelnek ram mikor beszélek es nem idegesít semmi jobban mint amikor hiaba beszelek mert nem figyelnek rám.
Gyanítom hogy demens kezd lenni, kivizsgálásra nem akar menni. Nekem pedig adtak egy autizmus gyanú diagnózist, de még nem végleges. Tehat gyengébbek kedvéért, az autizmus gyanú az engem illet.
Mit tudok tenni hogy ne duhítsen halálra azzal, hogy folyton ismételni kell dolgokat es azt mondja hogy nem igaz mert most mondom először
Ígyis mindent félre ért, maskepp ért es amiben nem biztos, azt az agya kipótolja sose volt dialógusokkal, “magyarázattal” ami által megkapja a valaszt es ram fogja hogy igenis en ezt mondtam es meséltem
Amúgy tagadja hogy baja lenne es szerinte en vagyok a szemet, türelmetlen. Rengeteget veszekszunk emiatt
Mit tudok tenni, hogy ne idegeskedjek
Nem tudok amnyi cetlit írni
Mi nem a gáz számlán veszekszunk
Demens, el kell fogadni hogy ez a helyzet, és sajnos ez csak rosszabb lesz.
Hiába idegesíted magad, úgysem tehetsz ellene semmit, ő lassan leépül és még kevésbé reálisan látja majd a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!