Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál ha azon kapnád a...

Mit szólnál ha azon kapnád a 16 éves fiadat hogy éppen a tangáidat próbálgatja a tükör előtt?

Figyelt kérdés
2023. júl. 6. 01:21
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
#20 Max a tiedben..
2023. júl. 6. 10:09
 22/27 anonim ***** válasza:
28%
Az aggódó szülő kétségbeesne azt gondolván: "fiamat is hátha elérte ez a - ha kedved szottyan rá, meg is változtathatod ám a nemedet" típusú hullám.
2023. júl. 6. 11:30
 23/27 anonim ***** válasza:
88%
Egy darabig röhögnék, még az asszonynak sincs tangája, de ha lenne is, max vállra akasztva hordaná el a hatéves kiskemény.
2023. júl. 6. 12:54
 24/27 anonim ***** válasza:
62%
Férfi vagyok, de ha nő lennék/ párom tangáit próbálna fel, megkérdezném hogy miért teszi ezt, hogy meleg/lány e igazából, és elküldeném dolgozni. Pároknak szólnék.
2023. júl. 6. 13:11
 25/27 anonim ***** válasza:
91%

Nem olyan különös ez.

Én, ha a párom nincs otthon, volt már, hogy felvettem a nelltartójàt.

Múltkor még az erkélyre is kiálltam.

2023. júl. 12. 01:38
 26/27 anonim ***** válasza:
91%
"Melltartójàt."
2023. júl. 12. 01:39
 27/27 Avair2010 ***** válasza:
Én nem viselek olyat, és nincs is gyerekem. Ellenben ha a szituációhoz illő személyként válaszolhatnék, akkor a következő lenne a válaszom: nézz meg néhány pucér lányt, és talán onnantól kezdve nem az fog téged érdekelni, hogy a méreted -e a tanga, hanem, hogy mit rejthet, mielőtt tiéd lehetne a tulajdonosa. A második reakcióm pedig a következő lenne: azzal nem nyersz büszkeséget magadnak, ha az LMBTQ -ideológiának bedőlsz, és elhiszed nekik, hogy csak úgy lehet jó neked az életed, ha nőként élsz farokkal is, azzal viszont annál inkább, ha meg tudsz egy nőt hódítani, ami a propagandistáknak sose fog menni. Ráadásul abban az esetben még a hozzátartozóidnak is büszkeséget szerzel. Válaszd mindíg a nehezebb megoldásokat, amikor csak teheted, és arra garantáltan sokkal büszkébb leszel!
2023. júl. 12. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!