Miért ilyen velem mostanában anyukám?
Figyelt kérdés
Szinte állandóan üvoltozik velem ma is például megutott engem többször is kiabál velem azt mondja nincs élete miattam és mindig csak árasztja rám a negatív szövegeit.semmi pozitívat nem mond.Elmegy mellettem és már feszült vagyok tőle mert tudom hogy valamiért lecsesz engem.Meg hogy paranoid skizofrén vagyok ami vagyok és hogy berak engem egy otthonba.Probalok de nem tudok onnallo életét élni mert beteg vagyok ez nem a betegségem miatt de tényleg.Megakarok halni én már nem bírom ezt a sz*R életét nincs semmi reményem az életemben csak a kudarc.Most önkormányzati lakásban lakunk 1 szobas viszont nyertünk 1 hónapja egyet Óbudán ahol van külön szobám már illő lenne 32 éves en.ahol most lakunk utálom Békásmegyer t.utalom ilyenkor édes anyukámat.de tud kedves is lenni de az ritka.32F2023. júl. 1. 10:34
11/11 anonim válasza:
32 évesen éldd külön az életed s nem elsz iylen gondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!