Miért ilyen velem mostanában anyukám?
Klimaxos idegbeteg barom es rajtad veri le.
Enyém is ilyen
Szedd össze magad, mondom ezt én, aki szintén padlón van.
Én nem szeretnék öngyilkos lenni, viszont már nincs erőm küzdeni, a sz*r amiben élek viszont már elviselhetetlen. Most iszom meg a levét annak, amilyen döntéseket hoztam az elmúlt években.
A kérdésből hiányzik a történet másik fele: miért kiabál, miért ütöget, miért veszekszik, miért cseszeget. Ha passzívak lennétek egymás felé, elélnétek egymás mellett szó nélkül is, valaminek mégis csak ki kell váltania egy konfliktust. Ezt a külön szoba valamennyire rendezi majd, hogy mindenki elvonul a saját helyére lenyugodni.
Betegség nélkül sem olyan egyszerű mostanában az életben boldogulni, rengeteg a frusztrált és kétségbe esett ember. Akinek eddig sem volt könnyű a helyzete, annak most még rosszabb, valamennyire érthető ha ez még több stresszel jár.
Valljuk be, hogy azért egy paranoid skizofrénnel nem könnyű együtt élni!
Nekem csak a közvetlen kolléganőm volt ez, de ha nem szedte be a gyógyszerét pokol volt mellette az élet. Mondjuk féltünk is tőle olyankor rendesen és hívtuk a felnőtt fiát, aki aztán rendezte.
Szeded te rendesen a gyógyszereidet?
Kérdező, azért veled más bajok is lehetnek a paranoid skizofrénián kívül. Esetleg gondnokság alatt levő szellemi fogyatékos is vagy?
Mert nekem is volt munkatársaim ilyen betegséggel, de tanult ember volt, jó beosztásban, önálló élettel. Persze gyógyszerezte magát, de ez nem tartotta vissza, hogy megnősüljön. Egyedül gyerekeket nem akartak, de sokan még enélkül sem akarnak. Téged mi tart vissza, hogy dolgozz, normálisan élj és ne anyáddal legyél szimbiózisban?
Nincsen semmi féle fogyatékossagom
A skizofrénia nem egyenlő a fogyatékkal.csak már be kellene rendesen állítani a gyógyszer eket.nem kellek egy nőnek se nem is próbálkozom.
7-8
Pedig biztos van valami baj veled, ha fiú- és férfilétedre képes voltál 32 évig anyáddal EGY SZOBÁBAN lakni. Úgy gondolom, hogy anyád sem normális és te örökölted tőle. És ezzel nem bántani akarlak, csak sima tárgyilagosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!