Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyen velem mostanában...

Miért ilyen velem mostanában anyukám?

Figyelt kérdés
Szinte állandóan üvoltozik velem ma is például megutott engem többször is kiabál velem azt mondja nincs élete miattam és mindig csak árasztja rám a negatív szövegeit.semmi pozitívat nem mond.Elmegy mellettem és már feszült vagyok tőle mert tudom hogy valamiért lecsesz engem.Meg hogy paranoid skizofrén vagyok ami vagyok és hogy berak engem egy otthonba.Probalok de nem tudok onnallo életét élni mert beteg vagyok ez nem a betegségem miatt de tényleg.Megakarok halni én már nem bírom ezt a sz*R életét nincs semmi reményem az életemben csak a kudarc.Most önkormányzati lakásban lakunk 1 szobas viszont nyertünk 1 hónapja egyet Óbudán ahol van külön szobám már illő lenne 32 éves en.ahol most lakunk utálom Békásmegyer t.utalom ilyenkor édes anyukámat.de tud kedves is lenni de az ritka.32F

2023. júl. 1. 10:34
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Azért érzed ezt, mert kényszerhelyzetben vagy.
2023. júl. 1. 10:49
 2/11 anonim ***** válasza:
6%

Klimaxos idegbeteg barom es rajtad veri le.

Enyém is ilyen

2023. júl. 1. 10:52
 3/11 anonim válasza:
90%

Szedd össze magad, mondom ezt én, aki szintén padlón van.

Én nem szeretnék öngyilkos lenni, viszont már nincs erőm küzdeni, a sz*r amiben élek viszont már elviselhetetlen. Most iszom meg a levét annak, amilyen döntéseket hoztam az elmúlt években.

2023. júl. 1. 10:54
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

A kérdésből hiányzik a történet másik fele: miért kiabál, miért ütöget, miért veszekszik, miért cseszeget. Ha passzívak lennétek egymás felé, elélnétek egymás mellett szó nélkül is, valaminek mégis csak ki kell váltania egy konfliktust. Ezt a külön szoba valamennyire rendezi majd, hogy mindenki elvonul a saját helyére lenyugodni.

Betegség nélkül sem olyan egyszerű mostanában az életben boldogulni, rengeteg a frusztrált és kétségbe esett ember. Akinek eddig sem volt könnyű a helyzete, annak most még rosszabb, valamennyire érthető ha ez még több stresszel jár.

2023. júl. 1. 10:54
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Valljuk be, hogy azért egy paranoid skizofrénnel nem könnyű együtt élni!

Nekem csak a közvetlen kolléganőm volt ez, de ha nem szedte be a gyógyszerét pokol volt mellette az élet. Mondjuk féltünk is tőle olyankor rendesen és hívtuk a felnőtt fiát, aki aztán rendezte.

Szeded te rendesen a gyógyszereidet?

2023. júl. 1. 11:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, azért veled más bajok is lehetnek a paranoid skizofrénián kívül. Esetleg gondnokság alatt levő szellemi fogyatékos is vagy?

Mert nekem is volt munkatársaim ilyen betegséggel, de tanult ember volt, jó beosztásban, önálló élettel. Persze gyógyszerezte magát, de ez nem tartotta vissza, hogy megnősüljön. Egyedül gyerekeket nem akartak, de sokan még enélkül sem akarnak. Téged mi tart vissza, hogy dolgozz, normálisan élj és ne anyáddal legyél szimbiózisban?

2023. júl. 1. 11:31
 7/11 A kérdező kommentje:

Nincsen semmi féle fogyatékossagom

A skizofrénia nem egyenlő a fogyatékkal.csak már be kellene rendesen állítani a gyógyszer eket.nem kellek egy nőnek se nem is próbálkozom.

2023. júl. 1. 11:34
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok gondoksag alatt sem
2023. júl. 1. 11:35
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

7-8

Pedig biztos van valami baj veled, ha fiú- és férfilétedre képes voltál 32 évig anyáddal EGY SZOBÁBAN lakni. Úgy gondolom, hogy anyád sem normális és te örökölted tőle. És ezzel nem bántani akarlak, csak sima tárgyilagosság.

2023. júl. 1. 11:40
 10/11 A kérdező kommentje:
nem élek anyukámal 32 évig egy szobában mert laktunk máshol is ott volt külön szobám
2023. júl. 1. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!