Szülők!Mit szólnátok, ha ilyen gyerekeitek lenne?
Vénlány? Milyen évet írunk?
Örülnék neki hogy boldogok nem erőltetném rájuk az én nézeteimet.
Egyébként én se akarok se kapcsolatot se gyereket.
12.
Ennyire buta embereknek a véleményére nem kell adni. Hiába falun élnek meg lehet érteni hogy valaki nem úgy éli az életét mint ők.
Ha végleges is a lányod döntése nem tehetsz ellene semmit manipulálni nem szabad (van aki azt teszi). Sokan élnek így és nem magányosak. Nem mindenkinek való a párkapcsolat.
A fiad a fiad marad. Ha gyereket szeretnének majd kiköltöznek egy olyan országba ahol örökbefogadhatnak. Szurkolok nekik.
Örülnék hogy nekik van eszük.
Ebbe a világba én nem szülnék gyereket. A fiamra is büszke lennék hogy nem szégyellné magát hanem felvállalná azt aki és boldog párkapcsolatban élne.
Kérdező, te abból indulsz ki, hogy nem lesz gyerekük, de a meleg srácnak pl. miért ne lenne? Jó, ebben az országban nyilván nem, de külföldön teljesen természetes, hogy meleg párok gyereket vállalnak, pl. béranyával. Ha van egy kis esze, itthagyja ezt az országot és boldogan éli az életét.
Nekem pl. meleg a gyerekem, azt is elfogadom, ha akar majd gyereket és azt is, ha nem. Egyelőre nem akar, de még fiatal, ez változhat. Én mondjuk már teljesen arra rendezkedtem be, hogy nem leszek nagymama és sütisütögetés helyett majd bulizni járok meg utazgatok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!