Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A bátyám nem hozza a családba...

A bátyám nem hozza a családba a gyerekét, csak két-havonta 1x, míg a felesége családja hetente 2-3x látja, a szüleim ezért sírnak, szerintetek mi okozhatja?

Figyelt kérdés

Informatikusként dolgozik, otthonról, kb 2 éve házasodtak, most jön a 2. gyerek

Eleinte az volt az ok, hogy van a családban kutya és ez miatt nem jönnek mert féltik a gyereket, de ahogy telt az idő ez kiderült, hogy csak valami ürügy és más az igazi ok

Apámnak sokszor van ez a "na majd én megmondom" hozzáállása, és szerintem ez a kulcsa ennek az egésznek, ez miatt nem jön.. de érdekelne, több nézőpont is

Valamelyest megértem, de nincs gyerekem ezért nem tudom teljesen látni az ő szemükkel az egészt, mellesleg most visszaköltöztem a szüleimhez átmenetileg, ő pedig már külön él legalább 4 éve

(Ezt az egészet csak külső szemmel nézem, mivel nincs gyerekem, és még ott tartok, hogy a gyerekkori traumáimon dolgozzak, ezért se a szüleimmel se a bátyám mellett nem állok, inkább semleges vagyok)

29F

2023. jún. 18. 20:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
42%

Eh ilyen tipikus helyzet, ha megnézed, az esetek javarészében az van, hogy anyuka megpróbálja leépíteni a férje családját, és csak a sajátját fogadja el jónak. És ne mondjátok, hogy nem ez az igazság.

Minden nő reménykedjen, hogy lesz lánya is, különben ez az elhanyagolt nagyszülő-szerep fog rá várni valószínűleg.

2023. jún. 19. 06:49
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha a szüleid mennek hozzájuk, akkor meg mégis hol a probléma? A bátyád nem tud/nem akar annyit menni - nem nagy ügy. Ha a szüleitek mennek, beengedik őket.

Ez van, nincs itt semmi gond, csak te kevered a sz@rt.

2023. jún. 19. 10:57
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"na majd én megmondom" - az ilyen embereket olyan messzire kerülöm, amennyire lehet, mert undorító erőszakos passzív-agresszív tuskó az összes.

Nev.anyám ilyen, szerinted hányszor látogatok haza? Évi 2-3x max, és akkor kb tízperc alatt felcs.sz a kéretlen okoskodásával.

Persze kedves édesapám nem "tud" (nem AKAR) külön találkozni velem, pl egy kávé mellett, ahol nem kell a nevanyám folyamatos okoskodását hallgatnunk, hanem beszélgethetünk értelmes dolgokról.

Már elengedtem, de igen, tök megértem a tesódat, miért nem jár haza. Idiótákhoz én sem szívesen.

2023. jún. 19. 11:54
 14/14 anonim ***** válasza:
22%

Legalabb a 2 bol az egyik fiu lett vagy fiu lesz??? Ha igen orulj neki mert amikor a sogornod fia vagy fiai nem irtad a nemuket. Megnonek :D szepen lesz nekik is menyuk.

Es unokajuk amit egy masik no szult azaz nem a sogornod gyereke szulte.

Es pont telibe lesznek Fo$$$$$$$$vaa 😂😂😂😂 kb 28-34 ev mulva fogja ezt a sogornod megtapasztalni.

Es akkor fog neki leesni.

Ezert szoktam jot rohogni ha valakinek fia van. Es a kisfiu babat nem engedi a ferje szuleihez.

Elfelejti h lesz neki is menye.. aki ugyanugy nem engedi oda a gyereket. XD

2023. jún. 19. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!